Melyik a jobb heti 1x kardiónak, úszás vagy kocogás?
Kocogás mellett: ingyen van, kevesebb idő (eljutni uszodába stb)
Kocogás ellen: meghalok kb a végére, ég az egész testem a hőtől, 3 óra mire nyugalmi állapotba kerül a testem
úszás mellett: izületkímélő, nem fáradok el annyira tőle, hűs vízben nem hevül fel a testem
úszás mellett: sokba kerül, idő, embereket kerüldözni a medencében.
Szerintem vegyél egy komoly ellipszis trénert.
Az ötvözi ezeket.
Ízületkímélő, nem kell menni sehová és nagyon jó kardió.
Hát, akkor biztos, hogy túl intenzív. Csináld intervallszerűen, kocogás-séta, és így építsd fel szépen, egyre csökkentve a séta idejét. Én vennék egy pulzusmérőt is a helyedben. Futásból egyébként elég nehéz regenerálódni, úgyhogy érdemes finoman neki állni.
Gondolom nem opció, de amúgy gyúrósoknak a legjobb eszköz kardióhoz egy bringa. Kicsi a mechnaikai stressz az ízületeken, könnyen aerob tartományban tudsz maradni, és annak sincs sok költsége ha a egyszer megvetted a brigát.
Az úszást én nem használnám kardió edzésre, max "aktív pihenésnek".
bringa nem játszik, pesten lakok. Szobabicikli szintúgy helyhiány miatt nem lehetséges
Igen, én is így vagyok az úszással sajnos, nyaraláskor jó elbohóckodni, de semmi extra. Meg néztem, környéken 1 uszodába belépő 2500 ft/ alkalom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!