Miért sérülésveszélyes görbe háttal felhúzni?
Nem vagyok orvos, vagy bármilyen ezzel kapcsolatos szakember, de 2 fő okról tudok. Egyik, hogy a porckorongokra, és magára a gerincre így a terhelés sokkal egyenletlenebb lesz, hamarabb lehet gerincsérved, kijön egy csigolyád a helyéről stb.
A másik meg, hogy ez a görbülés általában nem egy statikus görbület, aka nem beáll egy bizonyos ívben és úgy marad, hanem mozog, az egész elveszti a feszességét, stabilitását, ami megint csak veszélyes, meghúzódhatnak, szakadhatnak az inak, izmok stb.
Én meg azt nem értem miért csinálják egyes testépitők a felhúzást az egyik legnagyobb marhaság aminek semmi értelme
Csak erőlködsz mint a hülye meg majd lesérülsz tőle, nem fogsz tőle fejlődni semmilyen téren sem
utolsó:
csak sajnos gyk-n nincs külön fül az erőemelésre, így ide gyűlik minden, ami közel áll hozzá.
Az meg hogy semmi értelme baromság. Nem fogom elmondani ha nem tudod, mert elég alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!