Egy lány körülbelül hány kg izmot tud felszedni 3 hónap alatt?
Figyelt kérdés
Megfelelő az étrend/fehérjebevitel, heti 3 súlyzós edzés. 20/L2020. júl. 2. 08:28
1/12 anonim válasza:
Hát úgy sokat de sztem lányoknak nem kell annyi izom.
3/12 anonim válasza:
Szerintem is.Jó persze annyit szedsz fel amennyit akarsz csak már ne haragudj de ha van rajtad 20 kg izom az már nem nőies.
4/12 anonim válasza:
Ezt nem bántáskènt mondom,csak nőknek elég ha jó alakjuk van vagy max egy kis izom.
5/12 A kérdező kommentje:
#4 A jó alakot az izmok adják, anélkül nem lesz senkinek jó alakja.
2020. júl. 4. 13:49
6/12 anonim válasza:
Hát ha vèkony vagy ès ápolt,meg mondjuk el jársz futni vagy ilyesmi akkor nem kell izom.
De ha szeretnél akkor is kb annyit mint amit a 2 es írt.
7/12 anonim válasza:
Fogalmam sincs mennyi izmot tudsz. De hajrá!
Nem feltétlenül "nöietlen" ha valaki izmos, mondjuk ha sportosabb alakat, akkor egy bombázó lesz az izmaitól. Én futok és súlyzózom is.
8/12 anonim válasza:
Nem azt mondtam,csak hogy ha van rajta 20kg izom,akkor az már nem olyan szép.
9/12 anonim válasza:
Ugyan már naturálként egy nő nem tud annyi izmot felpakolni, h az már férfias legyen. Ez attól függ, milyen alkat vagy, mennyire izmosodsz könnyen. 2, max 3 kg tiszta izomtömeget is fel lehet, ha tényleg odafigyelsz Mindenre, eleget pihensz és nem vagy ektomorf alkat és előtte nem a naturál határaid feszegetted.
10/12 anonim válasza:
Viszont heti 3 edzés kevés hozzá, hogy kihozd magadból a maximumot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!