Húzodzkodás otthon?
Facebookon szembejött velem ennek a húzódzkodó rúdnak a hirdetése, ezt próbálta már valaki?
Nagyon drága, de fúrni nem fúrhatok (albérlet), az ajtóra akasztható decathlonos húzódzkodó rúd pedig sajnos nem opció, nem olyan egyik ajtónk sem, ahová az jó lenne. De ebben a fajtában amúgy sem bízok annyira.
De szívesen olvasok tippet valamilyen más megoldásra olyantól is, aki otthon húzódzkodik. Köszi
Nem tűnik valami stabilnak én zuhanyfüggöny tartónak tudnám elképzelni :D
Lehet elbírna de én nem merném megvenni ennyi pénzért
Közben videót is néztem róla, ott stabilnak tűnt, főleg úgy hogy nem is vagyok túl nehéz (65 kg), de én is nagyon sokallom...
Nem kertes házban lakom, az meg kicsit furcsa lenne ha az utcán egy fán lógnék :D Van egy kétkezes súlyzóm, annak a rúdjával tudnék talán valahogy invertált evezés csinálni.. csak az nem tudom mennyire hasznos
Egy asztal segítségével is tudsz húzódszkodni
Ha kezdő vagy akkor nem is biztos hogy tudnál húzódzkodni.
Feküdj az asztal alá kb a hasad alsó része legyen az asztal szélén a fejed és a felsó tested az asztal alatt. Fogd meg az asztal szélét és már húzhatod is magad
Írd be yt re vagy google be hogy australian pull up aztan már csinálhatod is.
Tudsz könnyíteni magadon azzal hogy hova rakod a lábad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!