Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A mostani étrendemet már...

A mostani étrendemet már nagyon unom. Mit lehetne enni?

Figyelt kérdés

Mostani étrendem így néz ki:

zab, tojás, csrikerizs, túró.

Már hányingerem van a zabtól, a túrótól is, a tojást megeszem, a csirkerizst soha nem tudom megunni, szóval lényegében a hús rizzsel és tojás maradhat, de mit lehetne kajálni, amiben sok a fehérje?

Hozzáteszem hogy nem vagyok olyan gazdag, szóval ne ilyen 5 csillagos menüket írjatok légyszi.

2020. jún. 27. 18:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Gomba, sajt, hal, szója, tej, kefír, joghurt,

Persze ha a tojást is nem csak megfőzöd és úgy magadba tömöd, hanem különböző főtt ételeket készítel belőle, ahány recept, azokkal változatosabbá tudod tenni, nem lesz annyira egyhangú. Pl. tojás-pörkölt, töltött tojás, rántott, rakott, sült tojás, pl. sonkával hem&eggs, hideg majonézes, tartáros salátákba, pl. orosz hús-saláta, csirke hússal, stb.

A csirkéből és a rizsből is kismillió változat van, ha csak együtt, minden más nélkül eszed, túlságosan egyhangú az étkezésed.

A gombát töltve, pörköltnek, vagy húsok töltelékébe tojással össze...

2020. jún. 27. 19:17
 2/4 anonim ***** válasza:
Bármit ami nincs tele cukorral és szénhidráttal. Ez a csirkerizs meg turo annyira tipikus magyar dolog. Valamelyik nagyokos izomagy megmondta 20 evvel ezelott, hogy csak akkor lehetsz izmos ha csirkerizst eszel turoval es tojassal. Hulyeseg. Kezdj el kulfoldi testepitoket követni es maris kicsit tobbet fogsz megtudni a helyes taplalkozasrol.
2020. jún. 27. 19:28
 3/4 A kérdező kommentje:
Követek sokakat, de egyszerűen olyan lehetetlen kajákat esznek, hogy azokban van kb 1 nap 50g fehérje. És még annyi hogy kicsit válogatós vagyok, nem annyira, de nem vagyok mindenevő.
2020. jún. 27. 19:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Még annyi hogy fiatal vagyok, és egyátalán nincs tapasztalatom hogyan kéne kreatívnak lenni, mit mixelni mivel satöbbi.
2020. jún. 27. 19:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!