Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A katonaságnál szerintetek...

A katonaságnál szerintetek van e lehetőség arra hogy én a saját étrendemet kövessem?

Figyelt kérdés
Ugyanis ha jól tudom ott azt eszel amit kapsz. Szépen le lehet ott épülni testileg, ahogyan elnézem mi a menü. Aki tud választ adni annak köszönöm szépen. ( Kategória lehet rossz de inkább ide is ki írtam, mert ide is kapcsolódik)
2018. aug. 31. 17:32
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Mégis, hogyan gondolod?

Főzöl magadnak, míg a többiek foglalkozáson vannak, vagy pedig a szakács főz a század minden tagja szájíze szerint külön-külön?

2018. aug. 31. 17:50
 2/9 anonim ***** válasza:
34%
Ha jobban figyelsz a kajára mint az edzésre akkor nem csoda hogy leépülsz. Normálisan kell edzened és nem leszel csoffadt. Nagyon sok katona jól néz ki, pedig semmi tudományos lósz@rt nem eszik.
2018. aug. 31. 17:54
 3/9 A kérdező kommentje:

Sejtettem, csak egy kis megerősítésre vártam. Köszi a válaszokat :)

És ez a dobozolós mód , hogy abban viszem a kajámat megoldható szerintetek?

2018. aug. 31. 18:00
 4/9 Lazy Lover ***** válasza:
6%
az van amit kapsz max amit be küldenek azt eheted de így van sok katona elég jól nézz ki szal nem lényeg
2018. aug. 31. 18:02
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

"amit be küldenek azt eheted "

Ember te kevered a börtönnel :D

2018. aug. 31. 20:28
 6/9 anonim ***** válasza:
Azt eszel amit akarsz, ott főzni nem igen tudsz magadnak, de kimehetsz venni vagy rendelhetsz is.
2018. aug. 31. 23:21
 7/9 anonim ***** válasza:
33%

Azért a “sok katona jól néz ki” az nem biztos, hogy testépítő szemmel is jól néz ki.

Persze ahhoz az irodistához képest aki semmit nem figyel a kajára és semmit nem mozog, jól néz ki egy katona, mert legalább végez valami fizikai aktivitást.

De ha testépítőként nézzük a dolgot, akkor mindkettő rosszull néz ki, csak az egyik mégrosszabbul.

És most ne azokból az amerikai katonákból induljunk ki, akiket a közösségi médiában látni, mert pláne itthon nem az a valóság.

2018. aug. 31. 23:53
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem egy ismerősöm katona. Aki laktanyában van egész héten ott meg lehet oldani a kaját. Ha gyakorlaton vagy az a necces. Akkor marad a fincsi májas :D
2018. szept. 1. 00:03
 9/9 A kérdező kommentje:
Nagyon királyak vagytok, köszi a válaszokat! :)
2018. szept. 1. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!