Hogy állítsam be az étrendemet?
kicsit meghíztam, kb 10 éves történetem: 65 rá 3 évre 75, (testzsír tömeg arányom ekkor 25%)
ezt sokáig tartottam is, egyszer jött egy gondolat, hogy én meghízok 90 kgig, de tudatlanul csináltam, sikerült 85 kg-ig elmennem 3 év erőltetett semmittevéssel, meg irgalmatlan nagy zabálással.
rá 1 évre 75 majd 70 kg, vissza rá 1 évre 75 kg (ekkor neki áltam felülésezni, futni guggolni, meg fekvőzeni 3x50es szériákba)
most úgy 16-18 hónapra rá megint 83-85 kg vagyok, mozgás az van, mivel nehéz fizikai állományba vagyok (kb kőműves melóra kell gondolni, nem az vagyok nyugi).
Napi adagom: h,k,sz: 6 szelet fehér kenyér, fél kg csípős kolbász, 25 dkg szalonna vagy töpörtyű, kis vaj, 2-3 szelet sportcsoki, néha 1 nagy üveg tonik. csütörtök péntek állatába van valami brassói, esetleg frankfurti leves, néha főzelék vagy pörkölt. szombat vasárnap ugyan ez,kivéve szombatot, ekkor kakaót iszok reggelire, meg 2 zsömle. néha ekkor is 1-1sportcsoki, meg tonik.
kb fél kilót eszek egy nap.
Jóformán csak disznóhúst eszek, néha marha vagy nyuszi megy még.
kávét nagyon ritkán iszok, teázom inkább, de ezt se sokat.
Tojást, halat szoktam fogyasztani, spenótot is eszek néha...
nem akarom felsorolni, de tipikus "parasztkonyha" megy nálam.
Na most egyszer azt szeretném elérni, hogy a testsúlyom megmaradjon, izomtömeget szeretnék növelni, meg zsírt eltüntetni, meg majd később szálkásítani akarok, ez már 3.lagos.
Magasságom 175 cm és 26 éves vagyok.
Csirkét,pulykát semmi szín alatt nem vagyok hajlandó enni, ezt is vegyétek figyelembe.
Egy ismerős azt mondta, hogy nyuszi fácán, vadnyuszi, vadhús mehet...
Valaki adna tanácsot, hogy miben változtassak?
kb miket ehetek? Malachoz ragaszkodom, mint fő vagy esetleg mellékes táplálékforrás.
Egyszerre a kettő nem megy. Vagy szálkásítasz vagy tömegelsz. Szálkásításhoz kardiozni kellene napi 30 percet minimum.
Étrendedből ahogy nézem hiányzik a zöldség gyümölcs, ami alapvető lenne. Malac húst ehetsz nyugodtan.
Milyen zöldségeket egyek? Hagyma paprika paradicsom?
Azért érdekes a malac mert sokan hu azt nem szabad alapon, köztük a nagyapám is meg sok paraszt szalonnán élt, más kérdés, hogy hülyére dolgozták magukat, de volt is izmuk rendesen.
Ezt a szálkásítás vs tömegelést hogy értsem? Kardio alatt mit értsek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!