Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tristyn lee vajon naturál?

Blabla bala kérdése:

Tristyn lee vajon naturál?

Figyelt kérdés

#testépítés #Tristyn Lee
2020. jún. 25. 10:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Azt fejtsd már ki bővebben, hogy miert nem leszel száraz a tükörtojastol. 😅
2020. jún. 25. 21:44
 12/17 anonim ***** válasza:
53%

11#

Nem fejtem ki,mert semmi értelme.

Keress natural versenyzőket,akik elmondják,hogy versenyre készülve mennyi izmot veszítenek,hogy érik el a folyadékvesztességet,mennyi ideig tudnak tartani egy ilyen formát,és hogy néznek ki a színpadon,és mennyi erejük marad,hogy lemásszanak onnan.És akkor rájössz.

Az egy álom,hogy te tolod az edzést offszezonban és így nézel ki.

Illuzióromboló mi?

Üdv a valóságban!

2020. jún. 26. 07:00
 13/17 anonim ***** válasza:
De te nost mirol beszelsz? Az elozo kommentedben ugy tunt, mintha a tukortojas ellen lennel, arra reagaltam.
2020. jún. 26. 11:42
 14/17 anonim ***** válasza:

Nem dehogy.Akkor félreértés volt.

Tekintsd tárgytalannak.

2020. jún. 26. 12:53
 15/17 anonim ***** válasza:
53%
Akkor felre értettem. :D De egyébként egy véleményen vagyunk,nyilvan nem natural a gyerek, aki egy kicsit is ert hozza, az latja.
2020. jún. 26. 16:03
 16/17 anonim ***** válasza:
48%

az a szomorú, hogy manapság a legtöbb gyökér elhiszi, hogy naturálként (akármilyen magas az illető) ilyen izomzattal rendelkezzen bárki is.

[link]

Naturáloknál nagyon ritka az olyan vastagságú ér a bicepszen, viszont szinte az összes koxosnál észrevehető :)

2020. jún. 26. 17:22
 17/17 anonim ***** válasza:
Majd rájönnek idővel, hogy naturálban olyan ilyen szárazságot, ilyen erezetséggel, keménységgel és teltséggel nem fognak hozni, főleg nem 16 évesen és egész évben. Persze, úgy 7 évvel ezelőtt, még én is hittem, hogy lehetséges naturálban látványos formát produkálni és lenéztem azokat, akik azzal jöttek, hogy nem így van, mert akkor ők biztos nem edzettek elég keményen, nem ettek elég jól, vagy nem volt elég jó a genetikájuk. :D
2020. jún. 26. 19:57
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!