Blabla bala kérdése:
Tristyn lee vajon naturál?
Figyelt kérdés
#testépítés #Tristyn Lee
2020. jún. 25. 10:13
1/17 anonim válasza:
Simán. Nem nagy izomtömeg csak extrém szálkás.
3/17 anonim válasza:
Szerintem is naturál. Ahogy az első is mondja, csak extrém száraz, illetve a srác épphogy súrolja a 160cm-t alulról. Az alacsony embereken meg sokkal jobban mutat kevesebb izom. Így a emiatt teltebbek, durvábban fognak kinézni, a kicsi vázuk miatt.
4/17 anonim válasza:
Nem is a tomeggel van probelma, hanem azokkal a telt, kemeny szaraz izomzattal, ami van neki ennyi idősen. Ez tipikusan az olyan szerek hatása, mint pl az anavar. Nem nösz meg tőle tömegben, csak láványosabb lesz az izomzat. Biztos vagyok benne, hogy használja ezeket.
6/17 anonim válasza:
aki azt hiszi ez naturál, az nagyon el van tájolva.
7/17 anonim válasza:
Utolsónak: na végre valaki más is észreveszi!
Ötös voltam.
8/17 anonim válasza:
Az androgén receptorok a deltában,és a csukjában megmutatják,hogy nem natural.
A mérete nem mérvadó.
Viszont ilyen száraz nem leszel a tükörtojástól,az biztos.
NrSRDHGBxDCrejGW7sxLXsq8WAMNoqP7Jge0GIljCIGuS53Z6oexr26OErq103oKtF7AwgYC0OJkucQREbt64rdFQtc6kSBmS35ELPJG42cuOW6NRKo4dxC8uc2P
10/17 A kérdező kommentje:
Valamely magyar youtuber, aki ért az ilyenekhez, csinálhatna erről videót
2020. jún. 25. 20:57
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!