Ez a forma kb naturál max?
https://www.youtube.com/watch?v=i9qb2zklPVw&list=LLaOLiXbaKz..
Tudom hogy nem naturál, de ez a forma egy kemény 8-10 év edzéssel elérhető naturálon?
igen hát ez be van kokszolva 1:15-től már látszik rajta eléggé meg főleg a 2013-as képen a karja elég vastag
Ilyen szálkás nem leszel naturálban koksz nélkül de diétázhatsz néha az sokat segit a szálkásitásban
De valóban 8-10 év alatt felgyúrhatod magad akár 100 kg izomra is
15 éve edzem, ebből közel 13 éve már nem igazán fejlődtem, csak szinten tartom magam. Ettől függetlenül, van annyi izom rajtam, mint ezen a tagon, csak hát fedetebb vagyok... Viszont e fölé nem igazán tudok menni. Idővel elhal a motiváció, beállsz egy életvitelre ami működik és fenntartható és azon pörögsz évekig. Néha variálsz valamit, jobban odafigyelsz a kajára, tolsz valami pluszt, változtatsz az edzésen.. de ez sem csodaszer. néhány hónapig történik valami aztán egyből megy vissza a kiinduló helyzezre. Ami nem rossz.. de rendesen elveszi a kedved a kísérletezgetésektől. Ráadásul 10 év alatt.. nekem született két gyerekem. Nem lehet folyamatos fejlődésben bízni ekkora távlatban, mert életszerűtlen.
A forma, ami 1:15 környékén van.. amúgy hozható. Ha azt kérnéd tőlem, hogy nocember 3.-ig csináljak egy fotósorozatot és cserébe adsz egy valag pénzt.. én is leszek ilyen ,kox nélkül. Kb másfél napig. Viszont pont emiatt, ez a tag nem tiszta. De hát kit izgat, nem egy ember mászkál állandóan betöltve.
Nem hinném,hogy ez lenne a max.Nyilvan genetikafüggő is.Van ,aki sose éri el,van,aki meg elér többet is.
A háta nem valami nagy dobás.Ettől jo adottságokkal többet ki lehet hozni naturalba.
Persze nem 2év alatt,mint a faszikám a videoban.
Nyilván ezt a szárazságot nem tudod tartani,de kit érdekel.
Rajtam is van böven zsir, 102kilómból olyan 18-20%,
elfér rjatam,néha kicsit lemegy,aztán visszajön,pont le...om.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!