Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez a forma kb naturál max?

Ez a forma kb naturál max?

Figyelt kérdés

https://www.youtube.com/watch?v=i9qb2zklPVw&list=LLaOLiXbaKz..

Tudom hogy nem naturál, de ez a forma egy kemény 8-10 év edzéssel elérhető naturálon?

2020. jún. 24. 20:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem leszel ilyen kerek
2020. jún. 24. 20:52
 2/7 anonim ***** válasza:

igen hát ez be van kokszolva 1:15-től már látszik rajta eléggé meg főleg a 2013-as képen a karja elég vastag

Ilyen szálkás nem leszel naturálban koksz nélkül de diétázhatsz néha az sokat segit a szálkásitásban

De valóban 8-10 év alatt felgyúrhatod magad akár 100 kg izomra is

2020. jún. 24. 21:08
 3/7 anonim ***** válasza:
2. Attól függ milyen magas vagyok, 170cm-el nem leszel 100kg viszonylag szálkásan naturalon, inkább 195-200cm körül.
2020. jún. 24. 21:49
 4/7 anonim ***** válasza:
*milyen magas vagy
2020. jún. 24. 21:49
 5/7 anonim ***** válasza:
szerintem biztos hogy nem naturál
2020. jún. 24. 22:26
 6/7 anonim ***** válasza:

15 éve edzem, ebből közel 13 éve már nem igazán fejlődtem, csak szinten tartom magam. Ettől függetlenül, van annyi izom rajtam, mint ezen a tagon, csak hát fedetebb vagyok... Viszont e fölé nem igazán tudok menni. Idővel elhal a motiváció, beállsz egy életvitelre ami működik és fenntartható és azon pörögsz évekig. Néha variálsz valamit, jobban odafigyelsz a kajára, tolsz valami pluszt, változtatsz az edzésen.. de ez sem csodaszer. néhány hónapig történik valami aztán egyből megy vissza a kiinduló helyzezre. Ami nem rossz.. de rendesen elveszi a kedved a kísérletezgetésektől. Ráadásul 10 év alatt.. nekem született két gyerekem. Nem lehet folyamatos fejlődésben bízni ekkora távlatban, mert életszerűtlen.

A forma, ami 1:15 környékén van.. amúgy hozható. Ha azt kérnéd tőlem, hogy nocember 3.-ig csináljak egy fotósorozatot és cserébe adsz egy valag pénzt.. én is leszek ilyen ,kox nélkül. Kb másfél napig. Viszont pont emiatt, ez a tag nem tiszta. De hát kit izgat, nem egy ember mászkál állandóan betöltve.

2020. jún. 24. 22:55
 7/7 anonim ***** válasza:

Nem hinném,hogy ez lenne a max.Nyilvan genetikafüggő is.Van ,aki sose éri el,van,aki meg elér többet is.

A háta nem valami nagy dobás.Ettől jo adottságokkal többet ki lehet hozni naturalba.

Persze nem 2év alatt,mint a faszikám a videoban.

Nyilván ezt a szárazságot nem tudod tartani,de kit érdekel.

Rajtam is van böven zsir, 102kilómból olyan 18-20%,

elfér rjatam,néha kicsit lemegy,aztán visszajön,pont le...om.

2020. jún. 25. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!