Sziasztok. 1 hete kezdtem újra edzeni, nyárig még van 2-3 hónap, szerintetek van esély egy elfogadható formára szert tenni ezalatt a kevés idő alatt? Étrend rendben van.
mindenképp érdemes edzeni, az hogy mi lesz belőle nyárra, majd meglátod. persze, ha mindenre figyelsz pihenés,kaja,edzés akkor látszani is fog 3 hónap alatt
2019. márc. 9. 16:13
2/17 anonim válasza:
Ez már most se rossz, csak szerintem direkt rossz szögből fotóztad; hogy jobban látszódjanak az esetleges hájikáid, hogy úgy essen az árnyék.
Amúgy szerintem ez már jó forma. Szerintem teljesen rendben van. 26/L vagyok;
2019. márc. 9. 16:22
3/17 anonim válasza:
Valami lájtos cucc mehet és akkor tuti lesz a forma.
2019. márc. 9. 17:54
4/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a biztatást, és a pozitiv kommenteket. Utolsónak üzenem, hogy a natural maximumot akarom kihozni magamból, legalábbis ez a terv. Cuccot nem fogok tolni szerintem sosem.
2019. márc. 9. 18:00
5/17 anonim válasza:
Tök f×sza tested lehet nyárra! Az alap meg van hozzá! 😊
22n
2019. márc. 9. 18:06
6/17 anonim válasza:
Haver. Én évek óta itt vagyok az oldalon, és rendre felteszed ezt a képet. Tök jó, csak nyomassad már! Nem tudom, ennyire nem lehetsz önbizalomhiányos.
2019. márc. 9. 18:13
7/17 anonim válasza:
Pedig kéne nyomni valamit ha nyárra formát akarsz.
2019. márc. 9. 18:15
8/17 anonim válasza:
Látom neked is baromi aszimmetrikus a mellizmod, nekem a jobb oldal duplaakkora mint a bal, és semmi erőkülönbség nincs köztük, nem is edzettem soha külön csak az egyik oldalra 🙄
A forma jó, szálkásíts egy kicsit nyárig aztán nyomassad ezerrel. Szedhetsz kreatint, ha jó az étrended és az edzésterved, az alapod megvan hozzá.
2019. márc. 9. 18:23
9/17 anonim válasza:
Egy kis tesztó plusz tren,és nyáron te leszel a partok hercege ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.