Milyen formát tudnék elérni egy év alatt naturálban egy év alatt?
A 82 kiló java része az izom vagy zsír??
Mert nagyon nem mindegy, hogy milyen arányban vannak rajtad a dolgok.
A 36os kar az ég világon nem jelent semmit és a maggasság/súly arány sem. Én vagyok 100kiló jelenleg, hason van pici felesleg de sehol máshol, az izomtömeg "hatalmas" rajtam, legutóbb mikor haverok nézték 48cm volt a felkarom kerülete hidegen (naturálon). De van olyan ember aki szintén 100 kiló és szinte példa képem edzés terén, nagyobb és kidolgozottabb tőlem (ugye egy 5-10 kiló felesleg van rajtam, meg 5-7 centivel magasabb vagyok (185cm vagyok)).
Meg ismerek olyan embert aki szintén 100 kiló, pár centivel magasabb tőlem, egy idősek vagyok és egy dagadt állat, 36-40es zsír kar biztos van nála, alig kap magára ruhát is.
Szóval, az általad megadott adatok alapján semmit nem tudok mondani, hogy mit és hogyan kéne, mennyit tudsz fejlődni vagy tényleg bármi.
Genetika függő amúgy. Van akin 1 év után kezd csak látszani, hogy valamit is csinál. Meg van olyan aki 1 év után látványos eredményt ér el, mert jó hozzá a genetikája.
Meg persze sok mullik a táplálékon, az elszántságon, az edzés technikán és az edzés terven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!