Guggolás és felhúzás nélkül is lehet naturálban elérni jó izomtömeget és szép formát?
Miért kéne helyettesiteni?
Inkább próbáld meg helyesen kivitelezni, több ezer videó van róla, javits a hajlékonyságodon, mobilitásodon és jól melegits be előtte. Ha mindent jól csinálsz, akkor elvileg nem kéne fájnia a hátadnak.
Ha pedig igy is fáj akkor valószinűleg a hátadat kell rendbe rakni.
Ez kamu. Ha nincs semmilyen testi problemad, akkor nem fajhat, max lusta vagy csinalni es rossz a technikad.
Elvileg lehet, de en meg nem lattam. Bar igazabol mindegy, mert naturalban amugy sem lesz komoly tomeg a labadon.
Nem ellened szól amit mondani akarok kérdező ezt előre leszögezném!
De komolyan észrevettétek már, hogy nincs nap, hogy valaki ne magyarázkodna itt, hogy miért nem akar guggolni, felhúzni, nagy súlyos gyakorlatokat csinálni mert neki ez fáj, az rossz, orvos eltiltotta stb.
Én vagyok ennyire ritka egészséges és örülnöm kéne és ez normális, vagy büdös a meló, csak azt bevallani ciki és ezért megy a kifogás keresés?
Felhúzást helyettesítheted rack pullal, az testépítes szempontjából hatékonyabb gyakorlat.
Amúgy meg ne akard megspórolni a munkàt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!