Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Szerintetek naturál ez a forma?

Szerintetek naturál ez a forma?

Figyelt kérdés

Milyen edzéssel és étrenddel hozható?

[link]

2019. jan. 4. 18:38
1 2
 1/13 Lazy Lover ***** válasza:
nem az
2019. jan. 4. 18:58
 2/13 anonim ***** válasza:
Simán lehet naturál.Ezt még el lehet érni.Nem mondanám túl száraznak se.Ettől még használhatott valamit de el lehet érni naturálon is.
2019. jan. 4. 19:01
 3/13 anonim ***** válasza:
hmm de sexi..
2019. jan. 4. 19:32
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyen format el lehet erni par ev alatt naturalon, de ő nem az.
2019. jan. 4. 20:37
 5/13 A kérdező kommentje:

Az tök jó, ha naturál. Egy ilyen forma lenne nekem is a cél. Nem akarok ilyen gyúrós bolti dolgokat venni, azt olvastam orvosos oldalakon, hogy nem egészségesek.

Most calestetics edzést csinálom. Ha vennék egy ilyet akkor ezekkel tudok olyan gyakorlatokat csinálni amitől olyan megjelenésen lenne mint a srácnak akit mutattam?

[link]

2019. jan. 4. 21:20
 6/13 anonim ***** válasza:
Nem tudjuk, hogy ő natural-e de ez elérhető naturalon.
2019. jan. 5. 11:40
 7/13 anonim ***** válasza:
Lol, most nézem.ki ez :D :D
2019. jan. 5. 11:43
 8/13 anonim ***** válasza:

Nézd meg Jeff Cavaliere fizikumát, az lenne a naturál csúcs, szárazon nagy izomtömeggel, és ez a test közel nincs ahhoz.

Csakhogy Jeff a világ egyik legelismertebb fiziológusa, aki bajnok csapatokat és sportolókat edzett, 25 év óta szorítja a vasat saját edzőteremben és azt a legmagasabb szintű tudással, alázattal és elkötelezettséggel, specifikusan összeállított étrenddel és évi 1 (!) csalónappal teszi.

Pumped Gabo meg egy ripacs celeb, persze hogy koxol.

2019. jan. 5. 13:09
 9/13 A kérdező kommentje:
Megnéztem ezt a Jeff Cavalieret. Hát ez egyáltalán nem nagy durranás. Látszik rajta, hogy sportos de ilyenből egy strandon több tucatot látni.
2019. jan. 5. 13:19
 10/13 anonim ***** válasza:

"Ilyenből a strandon több tucatot látni"

Lol. Gondolom szerinted Dwayne Johnson is naturál.

2019. jan. 5. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!