Tudtok olyan formát mutatni, ami biztos, hogy naturál és
jó forma?
2020. márc. 7. 14:40
2/21 A kérdező kommentje:
Az naturál? Remelem viccelsz, de annak is rossz
Annyiban igaza van az elsőnek, hogy ő egyrészt néger, ők azért alapból szebb tónusosabb izmot képesek felépíteni, másrészt meg lehet hogy tényleg ennyire jó a genetikája. Mert nem az a hatalmas állat, csak szálkás és szépen kidolgozott az izomzata. De nincs akkora pl mint Arnold. Ezért is sorolják a naturál testépítők körébe. Viszont ettől lehet szed valamit, de nem olyan brutál hatalmas izomtömeg van rajta.
2020. márc. 7. 15:59
Nem vicc, ő valóban natural igaz kb 20 éve edz kb...
2020. márc. 7. 16:12
Eugen Sandow
100% ig NATURÁL volt ugyanis 1867-ben született, amikor még nem létezett sem táplálék kiegészítő, sem beszúrós szteroid...
[link]
De van még sok más is...
2020. márc. 7. 16:26
6/21 A kérdező kommentje:
Őszintén, ti mióta edzetek, hogy még azt képzelitek lehet naturál egy olyna forma?
Edzetek több évet keményen naturálban és rájöttök hogy a közelébe nem értek majd ennek,néger genetika ide, vagy oda.
[link]
[link]
Mi megy itt, beszarás:D
Jeff Cavaliere (Athlean-X)
2020. márc. 7. 16:28
8/21 A kérdező kommentje:
És abból is látszik mennyire értesz hozzá hogy arra hivatkozol hogy 20 éve edz miközben naturálban 5 év alatt eléred a határaidat, de ha nem csinálsz mindent tökéletesen 7-10 év alatt akkor is megvan.
Már nem azért de kb én is néztem már ki hasonlóan. Annyi, hogy nekem nem volt ilyen kockás a hasam (nem tartok diétákat, nem tudok nagyban figyelni az étkezésre), meg kevésbé volt széles a hátam. De karba ott voltam mint ő. Bár szerintem az én tricepszemnek szebb volt a formája, meg szebben kijött a bicepszem.
Akinek jó a genetikája, sok munkát bele öl azoknál simán hozható ez naturálban is. Csak ezeknek erről szól az életük már, ez szinte a fő jövedelmük is. Ha neked se kellene semmi mással foglalkozni, csak a helyes táplálkozással és az edzéssel akkor neked is könnyebben menne a dolog.
2020. márc. 7. 17:11
Kerékgyártó Ádám. O eleg jo szerintem. En azt is elhiszem rola hogy natural. Kb 20 evig Kyokushin karatezott es utana kezdett edzeni rendszeresen. Es mellette iszonyatosan szereny.
2020. márc. 7. 17:14
Kapcsolódó kérdések: