Tudtok olyan formát mutatni, ami biztos, hogy naturál és jó forma?
Figyelt kérdés
Ez lehetsz akár te is. Én sajnos nem tudok ilyet mutatni se magam, se más személyében.2020. márc. 7. 14:25
12/21 anonim válasza:
Az a neger srac teli mint a deli busz. Lehet savanyuzni, de hogy soha nem neztel ki hasonloan az is biztos. Kemiaval is kevesek szamara hozhato formarol beszelgettek. 😃
13/21 anonim válasza:
Tudok többet is. Csak nem neked.
14/21 anonim válasza:
Nekem nem kell toled se tobb, se cukorka, nyugi van. 😊
15/21 anonim válasza:
Ulysess már vagy 10 éve keményen kokszol ha kéne mondanom egy naturál testépítőtt akkor előbb mondanám crishtian guzmant vagy lazar angelovot ők azért kisebbek ulysessnél pedig ezek is teli vannak
16/21 anonim válasza:
Jeff Cavalier az egyetlen csúcsfizikum aki 100% hogy naturál. Átlag genetikával, alacsony tzs-vel valahol ott van a határ.
Ne etesd a trollt kérdező, mindenki tudja hogy Ulisses kokszol.
17/21 anonim válasza:
Tari Ádám. Ja bocs mégsem mert ő nem natural
18/21 A kérdező kommentje:
A gyerek hasonlóan néz ki naturálban, mint Ulisses Jr,sőt,még jobb is néhány aspektusban, mint ő, ráadásul úgy, hogy "nem tud nagyban figyelni az étkezésre", hogy az ő szavait idézzem, de képet biztos vagyok benne, hogy nem fogunk látni róla., 😂😂
Lerí abból ahogyan írsz hogy fogalmad sincs a témáról.
Várom a képet azokról, akik csak megközelíti az a formát. Nem kell ezt túlbeszélni
2020. márc. 7. 19:09
19/21 anonim válasza:
Megboldogult Montez nem koxolt, ő kb kimaxolta amit lehet naturalban, 40 pár évesen teljesen jó formában volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!