Van ez az Olviér, valahogy rábukkantam. De a lényeg az, hogy van egy képe a -formájáról, és szerintem nyom valamit. Mindig ekkora, és mindig ilyen száraz. Szerintetek?
Nem olyan kigyurt szerintem, de szed valamit, látszik rajta.
2019. ápr. 9. 19:21
2/8 MadSeal válasza:
Szerintem lehetséges, a naturálok gyakran egész éven szárazok, csak kis különbség van a fázisok között, akárcsak bizonyos nehézsúlyú boxolóknál. De az sem kizárt, hogy kiegészít valami illegális szerrel.
2019. ápr. 9. 21:41
3/8 anonim válasza:
Retusált fotók. Amúgy naturál. Én is egész évben szálkás vagyok és minimum ekkora, mint ő. 12 év gyúrás után az ember megszokja mind az edzést, mind az étrendet mind az életvitelt. Szóval nem nehéz tartani a formát, akár egész évben.
2019. ápr. 9. 21:56
4/8 anonim válasza:
A ruhás életképeken (amiken nincs bedurranva, retusálva és jól beállítva) naturál lehetne, de a kerek váll, durva erezettség árulkodó jelek, hogy cuccol.
2019. ápr. 9. 22:15
5/8 anonim válasza:
Nincsenek nagy meretek, viszont nem csak ez hatarozza meg azt, hogy cucozik-e valaki.
Maga az izomtomeg hozhato, de tul szaraz es telt ahhoz az izomzata, hogy ez natural legyen.
2019. ápr. 10. 00:16
6/8 anonim válasza:
Micsoda szép fiú ! :)
2019. ápr. 10. 08:54
7/8 anonim válasza:
𝐌𝐑. 𝐆𝐀𝐘 𝐇𝐔𝐍𝐆𝐀𝐑𝐘 𝟐𝟎𝟏𝟖
Az ilyen amúgy is kapja seggbe, mellé ugyan oda 2-3 szurit már meg se érez.
2019. ápr. 10. 15:27
8/8 anonim válasza:
Sztereotip idióta válaszok jöttek még ide is.
Valami nagyon kiváló genetikával és tökéletes odafigyeléssel (edzés,kaja,pihenés) lehet naturál, gondolom ebből él, szóval meg tudja oldani.
[link] ez azért nem olyan komoly forma, csak jól beállítottak a képek.
Amúgy ha tippelni kéne valami megy azért nála, de elviekben ilyesmi lehet a naturál csúcs, elérhető tehát.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!