Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Segítség! Hogy tudom az álom...

Segítség! Hogy tudom az álom alakom minél hamarabb elérni??(többi lent)

Figyelt kérdés

21 éves, 167cm magas, 64kg lány vagyok. A genetikám a lehető legrosszabb, túlzások nélkül! Nagy a hasam és kicsi a fenekem.. mondhatni a felső testem nagyobb mint az alsó..

Nagy popsit és kis lapos hasat szeretnék kialakítani! Hogyan tegyem?.. Kérem aki tud segítsen......

2020. jún. 22. 21:05
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha a csontozatod nem olyan, akkor sajnos sehogy. Elsőre próbálj meg zsírból ledobni egy 10-est és fenékre, combokra izmosodni és bézd meg, ~1 év után közelítesz-e az álomalakodhoz.
2020. jún. 23. 06:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem azért ilyen, mert ezekkel a paraméterekkel, van rajtad felesleg. fogyj le szerintem 5-6 kilót, és akkor nézd meg.
2020. jún. 23. 15:29
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha a 1-2-3 év hamarnak számít, akkor ennyi időt mondanék. Következetesnek, kitartónak kell lenni, a változás valószínűleg hamar elkezdhet látszódni, de ahhoz, hogy egy jól formát kapjon az ember, több időnek kell eltelnie. A közösségi médiában látott emberek sok-sok éve edzenek, szinte naponta. Emelett az étkezésnek is a helyén kell lennie, pláne, ha a genetika sem a legjobb. Nem kardiózni kell ész nélkül, hanem önsúlyos, súlyzós edzést végezni, és kiegészítésként areob az edzés végén. És nem a 10-15 perces edzős videóktól fogod megváltani a világot, ennél több kell, hiába ígérik, hogy ettől a 10 perces edzéstől kockahasad lesz, ugyanmár... És ne csak arra a testrészre edzz, amit formálni szeretnél, hanem mindenre, mert akkor lesz ideális a formád, mert lehet kockás hasad, meg kerek feneked, ha válladon/karodon semmi izom nincs, és az nem szép. Nem szabad feladni néhány héten belül, mert még nem érted el az "álomalakod", mert ennél több időnek kell eltelnie :)
2020. jún. 28. 09:55
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! 3/3 neked a legjobban, nagyon hasznos volt a váéaszod, köszönöm mégegyszer! ❤️
2020. jún. 29. 00:14
 5/6 anonim ***** válasza:
Szivesen, de eddz is mellette!
2020. jún. 29. 00:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Összejössz velem engem meg nem ez érdekel
2021. jún. 18. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!