Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi célból jársz kondiba?

Mi célból jársz kondiba?

Figyelt kérdés
Egészség, vagy csak a külső miatt, vagy hogy több nőt megfektess, a tisztelet miatt, esetleg divat, vagy mert szereted csinálni?
2020. jún. 16. 20:37
1 2
 1/13 anonim válasza:

Mert szeretek átesni a holtponton, amikor már adott ideje csinálom. Nem érdekel hogy nézek ki. Minden izomcsoportomat edzem, ilyen módon arányos maradok, de nem akarok rábuzulni se a kockahasra, sem másra. Nem vagyok pocakos, nincsenek lógós melleim, szerintem ez elég :D

Nyilván csak saját vélemény, de nekem ez a fő. Néha olyankor olyan erős "legyőzhetetlenség" érzésem van. Imádom :D Te?

2020. jún. 16. 20:38
 2/13 A kérdező kommentje:
Nálam ez a sport szerelem volt első látásra, amióta gyerekként besétáltam egy konditerembe, azóta is imádom, pedig eltelt 24 év. Igaz a tempóból visszább vettem 😁
2020. jún. 16. 20:43
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nagy súlyokat akarok megmozgatni.
2020. jún. 16. 22:00
 4/13 anonim ***** válasza:

Első kb 3 évben mások miatt, hogy jobb legyek a szemükben és hogy jobban megfeleljek nekik.

Pl.: Lányoknál legyen esélyem, baráti körben én legyek a legizmosabb stb...

Majd később kialakult egy egészséges önbecsülésem és már kicsit sem érdekelt mások véleménye. Akkor már csak a mozgásforma szeretete miatt csináltam, plusz ez adta a legjobb kikapcsolódást. Meg enyhén az is befolyásolta hogy kíváncsi voltam hova tudok jutni vele.

2020. jún. 16. 22:46
 5/13 anonim ***** válasza:
A középiskolában csesztettek és vertek az osztálytársaim, mert kicsi és gyenge voltam. Elkezdtem edzeni, mert elegem volt ebből. Aztán megszállott lettem.
2020. jún. 16. 22:49
 6/13 anonim ***** válasza:

Szeretem, hogy szép a testem és jól érzem magam a mozgástól

20F

2020. jún. 16. 22:49
 7/13 anonim ***** válasza:
Önbizalom miatt. A lányok miatt, plusz viccesen hangzik, de azért kevésbé kötnek bele egy szigorúbb tekintetű kigyúrt emberbe szerintem. Főleg, hogy elég magasnak is számítok. Ez pedig a budapesti életben, főleg esténként elég fontos szempont számomra.
2020. jún. 16. 23:26
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Az erőemelés segített a depressziómon, valamint egy nagyon jó elfoglaltság.

Jó érzés odabaszni, na :D

2020. jún. 16. 23:51
 9/13 A kérdező kommentje:
Jó azért olvasni hogy nem csak díszb uzik űzik ezt a sportot
2020. jún. 17. 07:25
 10/13 anonim ***** válasza:

Sok oka van.

Nincs jobb dolgom, szeretnék erősíteni, ha meg közben valami emberi formám alakul, az sem hátrány. Plusz ugye a fizikai és mentális egészségemnek is jót tesz. Sokkal kiegyensúlyozottabb vagyok, mint előtte.

2020. jún. 17. 13:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!