Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kondiba 2féle törölközőt...

Kondiba 2féle törölközőt visztek? 1, izzadtság, 2, zuhany

Figyelt kérdés
Vagy ugyanazt használjátok?
2020. jún. 15. 19:34
 1/8 anonim ***** válasza:

Ugyan azt.

Most a vírus helyzet miatt inkább itthon zuhanyzok. Meg lehet a jövőben is folytatom, mert nagyon kényelmes konditerem után szinte rögtön átülni autóba és otthon nyugodtan zuhanyozni.

Csak a cipőt kell átvenni az öltözőben és mehetek is haza. Meg szerintem összeségében jól hamarabb végzek midennel így.

2020. jún. 15. 20:55
 2/8 anonim ***** válasza:
23%
Én azt szeretem ha büdös a pit sa
2020. jún. 15. 21:54
 3/8 anonim ***** válasza:
0%
2/2, aztán melyik verzióját, amelyik sajtszagu, vagy halszagu, esetleg kotu szagu? 😂😂
2020. jún. 15. 22:41
 4/8 anonim ***** válasza:
72%

Én 3-at szoktam.

1. Magamnak. A saját izzadtságomat törölgetni, illetve mikor vizet locsolok magamra.

2. Gépekre. A gépekről az izzadtságot letörölni, illetve jelzésnek.

3. Zuhanyzáshoz. Ezt bent hagyom az öltözőben. Nincs értelme zuhanyzás után azzal törülközni, amit már telire itattál izzadtsággal.

2020. jún. 15. 22:56
 5/8 anonim ***** válasza:
4: Gondolom, ezeket mind te mosod.
máj. 19. 12:01
 6/8 anonim ***** válasza:

#5:

Így van, én mosom. 3 szettem van belőlük, ráadásul elég rossz és érzékeny bőröm van, ezért olyan "kímélős" törülközőim vannak amiket kézzel érdemes mosni.

máj. 19. 15:13
 7/8 anonim ***** válasza:
Sok erőt hozzá. Én örülök az egy bérelt törölközőnek (1000 HUF/alkalom - heti ötször), a többire van a teremben papírtörcsi.
máj. 25. 20:14
 8/8 anonim ***** válasza:
Azóta én is beújítottam olyan nedvszívó törölközőket, amelyeket az úszók használnak. Zuhanyra meg bérelek törcsit. Néha papírtörölközőt is használok, elég intenzívek az edzések, nem dumálunk, telefonozunk, röhögcsélünk az edzővel, és az egyéni kardiókon is fegyelmezett vagyok, nem nagyképűen nézelődni, járkálni, pihenni járok a terembe, mint sokak.
aug. 4. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!