Most szeretnék elkezdeni kondiba járni mit kell oda vinni pl törölközőt kell?
Igen, én ezeket szoktam vinni: edzős cucc, edzőcipő (amiben az utcán vagy, nem jó, mert koszos), innivaló (fél liter víz minimum), törölköző, és a telefonom a fülhallgatómmal. A férjem viszi a csuklóvédőt is a futáshoz.
Itthon szoktam zuhanyozni, ha ott szeretnél, akkor vigyél még váltás cuccot, meg papucsot, tusfürdőt.
Férfiként én ezt szoktam:
Váltózokni
Törülköző (Külön fürdéshez, ha ott fürdesz)
Fejhallgató (BT s)
Telefon
1,5 liter víz
Póló meg rövid gatya edzéshez
Talán ennyi.
Edzőruha (nálam kesztyű, póló, sort, zokni, cipő), lábnaphoz öv is
Egy kulacs víz
Törölköző (méretét ahhoz igazítsd, mennyire vagy izzadékony)
Ha ott akarsz lezuhanyozni, akkor értelemszerű.
Én a telefont nem tartom magamnál és nem is javaslom.
Ami viszont lehet, az notesz és toll. Jobb az elejétől követni, jobban látod a fejlődésed.
A kézzel írt jegyzeteded rögzítheted utólag telefonban is, én a Fast N Fitness appot használom F-droidról.
Edzocipo,valtozokni,edzoruha,nadrag,1 liter viz
Telefont bent hagyom az oltozoben 1 orat kibir nelkulem 🙂
Torolkozot nem szoktam vinni van minden resznel egy torlokendo es fertotlenito amint vegeztem eltakaritom magam utan 🤷🏽♂️
Az egy dolog, de valamivel az izzadtságot magadról is le kell törölni. Rólam néha csöpög, lábnapra rendes fürdőtörölközőt viszek, mert a kisebbekből csavarni lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!