Akik szoktak közületek járni wellnessezni, ti mit szoktatok vinni magatokkal?
Párommal megyünk, először, és érdekelne hogy visztek-e magatokkal pl hajegyenesítőt, hajszárítót, tusfürdőt, törölközőt, sampont stb?! Mi az amiket feltétlenül vigyek egy 3 nap 2 éjszakára?
Hetente egyszer mosok hajat, és az időre esik, vigyek szerintetek?
3 csillagos a hely ahová megyünk.
Mi mindig megyünk, és ilyenkor főleg szállodába. Ezért törülközött sosem viszünk mert azt kapunk. Tusfürdő és hajsampon is szokott lenne a szobában, de túsfürdőt, sampont viszek, a sajátomat. Jobban szeretem.
Hajszárítót nem viszek, mert mindig van. Hajvasalót sem viszek, mert nem teszem tönkre vele a hajam, nem használom.
Wellness szállodába vigyél fürdőruhát, papucsot, esetleg fürdőköpenyt, de azt jobb helyeken adnak (nézd meg a szálloda honlapján, hogy adnak-e). Sampon kell, medencézés, szaunázás után hajat kell mosni. Jobb helyen persze adnak sampont, tusfürdőt is. Törölköző, hajszárító biztos lesz.
Valami jobb masszírozásra fizess be, az ér az egészben a legtöbbet :-)
Van hajszárító, de még a sok csillagosban levővel sem tudom megszárítani a hajam...
Törölköző nem hiszem, hogy kell, esetleg a fürdőbe?
Kérdezd meg tőlük nyugodtan.
Megoldás kettőspont vigyél mindent, autóba befér, legfeljebb nem viszed fel a szállodába.
Jól jöhet még a szobába víz, vagy üdítő, keksz, jaj én még vízforralót is viszek mert kv függő vagyok és vasalót is :) a férjem ettől mindig kiakad :) Sampont vigyél, mert az ottani nem olyan, mint a tiéd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!