Ha valaki motoros jogsira akar járni, hogy tud saját motort vinni?
Nem tudom, hogy lehet ha nincs jogsim :D
Pedig ha eljutok oda akkor a kis ETZ-mmel barátibb lenne mint egy yamahaval vagy bármilyen más 25-össel :D
Én évekkel ezelőtt vizsgáztam, már akkor sem lehetett sajáton vizsgázni.
Ad az iskola - sokkal egyszerűbb, neked és nekik is.
Csak azért mert ki van írva, hogy lehet és van ahol kedvezményes :D
Meg lehet végülis mindent oldani :D
Tényleg? :)
Akkor vagy "odacsempészed", vagy elviszed utánfutón, vagy egy haverod elviszi odáig lábon.
A1-re akarok MZ-vel menni
Meg ha több iskola weblapján is ott van,hogy saját motor használata lehetséges csak meg lehet oldani :D
Meg kell kérdezni az oktatót, esetleg ott tarthatod-e a motort, a másik megoldás az, hogy valaki hoz-visz, legálisan kb. ennyi van, ha nincs egy haveri garázs pár méterre az oktatás helyszínétől...
Saját motort lehet vinni, persze, legalábbis egyik iskolám se akadt fönt rajta, én is sajáttal nyomtam, az iskolának nem is volt olyan, amiről leért volna a lábam, de jobban is bíztam az én kicsikémben :) S amikor behorpasztottam, nem kellett fizetnem, esztétikai hiba, bármeddig elmegy így :) Az órák picit olcsóbbak voltak, hiszen én tankoltam a motort.
Engem a párom fuvarozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!