Anyukák! Stradra, uszodába melyik papucsot válasszam, az 1 hónapja járni tudó babámnak? Melyik, miért előnyösebb, praktikusabb? Uszodába, és strandra is szeretném vinni a nyáron.
ez még kimaradt,illetve vannak még gumiszandálok,csak gondolom azt nehezebb rá feladni,becsatolgatni,meg szívhatj a lábát
ez lenne a legszimpibb nekem,de ennyi pénzt nem adok ki érte...ha nonamebe találnék hasonlót,talán az lenne a legjobb,mármint ami nem márkás
amit a kérdés kiírásában elsőre belinkeltél, illetve amit a válaszok közé elsőre írtál. Én ilyet vennék, ezekből nem lép ki, a talpa nem csúszós.
Esetleg a deichmannt nézd meg ott is szoktak hasolnók lenni.
Mi a Dechatlon-ba vettünk végül hasonlót, amit te is keresel. Viszont az én fiam már bőven jár, 19 hónapos. Nagyon sok olyan volt, ami nekem tetszett, megfelelt a szempontjaimnak, de a lábát vagy bele se tudtam tenni, vagy menni nem bírt benne (pedig olyat kerestem, ami rugalmas, fogja a lábát, stb). Végül nekünk ez vált be:
Ezt csak azért írtam, hogy lehet ha a drága Nike-t feladod rá, kiderül, nem is jó a gyerek lábára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!