Mit gondoltok, ez egy ideális edzésterv fenékre?
Azt is hallottam már hogy minél többet edzek, annál jobb, de azt is mondták már hogy túlzásba se kell vinni.
Én gyorsan szeretném látni a változást (persze tudom hogy ehhez idő kell, és nem is 2-3 napon belüli eredményre várok), így egy elég kemény edzéstervet választottam ki (angolul van, és nem igazán tudom hogy magyarul hogy vannak ezek):
fire hydrants 100x (per side)
pulses 100x (per side)
leg circles 100x (per side)
fire hydrant kick 100x (per side)
normal squats 50x
pop squats 50x
jump squats 50x
normal squats 50x
Szóval ez 1000 erősítés. Még nem tudom hogy ezt minden nap szeretném e csinálni, vagy minden második nap. És ha azt választanám, hogy minden második nap eszerint edzek, a többi napon csak kevesebbet csinálnám, de ugyan ezeket a feladatokat.
Mit gondoltok, hogyan lenne a legideálisabb?
Személyreszabott edzéstervek hatékonyabbak, ha nincs lehetőség erre, akkor az internet segíthet. Egy kis utána olvasással, az izmok megismerésével segíthetsz magadon és kitalálhatod, milyen edzés lenne sszámodra a legjobb.
Ez a terv első ránézésre, hogyha edzetlenül kezdesz bele, szerintem sok. Mint mindennél, edzésnél is fontos a fokozatosság.
tűzcsapok 100x (oldalanként)
impulzusok 100x (oldalanként)
láb körök 100x (oldalanként)
tűzcsap rúgás 100x (oldalonként)
normál guggolás 50x
pop guggol 50x
ugrás guggolás 50x
normál guggolás 50x
A google fordítót használtam! És szenrintem ezt 2 naponta csináld!
Áruld már el,hogy milyen szempontok alapján "választottad ki"?Az edzésterv nem ruhásbolt,hogy bemész,és kiválasztod,ami neked tetszik!
Már persze feltételezve azt,hogy el szeretnél érni valamit.
Férfiként nekem is imponáló a formás női fenék,de valóban,az utolsónak igaza lehet.
Ez a farmánia már kezd egy kicsit sok lenni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!