Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy működik a ketogen testépí...

Hogy működik a ketogen testépítés? Mitől lehet még izom, ha nem ch-ból?

Figyelt kérdés
2020. jún. 14. 18:32
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ötös vagyok.

Teljesen logikus amit írsz és bele sem merek gondolni mi lenne, ha nem végeznék glikogén ürítő, anaerob jellegű edzéseket.Testrészenként 10-16 sorozatot végzek pedig, 6 és 20 közötti ismétlésszámmal, mindig teljes izombukásig.

Az a másik gondom a szénhidráttal, hogy kialakult valamilyen pszichológiai függőség is az ételekkel szemben mert ahogy egy darab közönséges kenyérhéjat kezdek rágcsálni, falásroham jön rám és képtelen vagyok leállni az evéssel.Állandóan halogatom a szénhidrátos napot mert tudom, hogy kontrollt fogok veszteni és félek, hogy kárt fogok tenni magamban (önhánytatás, túlzott sport).

2020. jún. 15. 20:13
 12/12 anonim ***** válasza:
Ha már úgy emlegeted hogy szénhidrátos napok, valami nem jó. Bizonyos mértékben minden nap érdemes fogyasztani. És mint írtam, fokozatosan kell csökkenteni és leváltani zsírral. Nem egyik napról vagy hétről a másikra, inkább éves táblatokban gondolkozz ha ilyen súlyos a helyzet. Érdemes lehet felkeresni egy táplálkozási tanácsadót, ha mentális oka van azon is tud segíteni olyan formában, hogy kihez fordulj.
2020. jún. 15. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!