Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Bevált fenék izmosito,nagyobbi...

Summer2 kérdése:

Bevált fenék izmosito,nagyobbito gyakorlat?

Figyelt kérdés
Már próbáltam otthon sokféle fenékgyakorlatot ami hozott is eredményt (83cm volt és 88 cm lett)ez novemberben volt, de most fogyott belőle pedig tornazgattam rá,és nem értem most miért nem nől(célom a 90cm),csak egyhelyben toporgok és jelenleg 86 cm. Ha kevesebbet eszek az már rögtön meglátszik a fenekem. (156cm/45kg vagyok). Várok tapasztalt otthon edzős véleményeket.:)
2020. jún. 1. 20:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
igen
2020. jún. 1. 20:08
 2/12 anonim ***** válasza:
"tornazgattam rá" - ok. Amugy seggre 'edzos' kerdeseket feltesznek 4 orankent. Tovabbi jo tornazgatast.
2020. jún. 1. 20:32
 3/12 anonim ***** válasza:
Ird le a programot,és hányszor edzed 1 héten
2020. jún. 1. 20:37
 4/12 anonim ***** válasza:

Komolyabb súllyal (akár sajáttal, de akkor féllábas verzióban) kellene guggolás, kitörés elsősorban.

Én is látom amúgy, hogy a fenéknövelés most nagyon keresett téma a gyakorin, sajnos ez nagyrészt genetika kérdése is. Az európai lányokból elég nehezen lesz Demi Lovato meg Beyoncé.

2020. jún. 1. 20:46
 5/12 A kérdező kommentje:
Chloe Ting 35 napos edzését és a 30 napos 100 gluténmentes bridge/ napot csináltam.jelenleg egy Hana Mily-set booty Vol program egy.(anhfit oldalon van)
2020. jún. 1. 20:59
 6/12 A kérdező kommentje:
Glute bridge*
2020. jún. 1. 21:00
 7/12 anonim ***** válasza:

3-4 naponta tarts szünetet

gyakorlatok: guggolások, kitörés, lábemelések,lépcsőzés

2020. jún. 1. 22:44
 8/12 anonim ***** válasza:
2020. jún. 2. 00:08
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

No way!

Megnéztem.Ez nudli a farizmoknak.35nap?Az mi?

Felejds el,hogy ezzel farizmokat növesztesz.

A farizmok borzasztóan erős izomcsoport.

Ilyen többszáz ismétléses vicces tornákra max azt fogja modani,hogy mi van, most szorakoztatsz?

Nem csak nekünk fiúknak,hanem nektek lányoknak is:Nagy súlyok(hozzád mérve nagyok),guggolások,kitörések,glute bridge tárcsával,merevlábas felhúzások,rendes felhúzás..

Na ezek növesztik a popsit,és formálják is!

És nem 35nap,hanem egész évbeni edzés,rendes étrend hoz eredményt.

Rossz hír?

Ez van.

A kerek popsi így készül.

Nem csak szép,hanem lehet tudni,hogy a gazdája kitartó,és ez elismerésre méltó dolog,azoknak,akik tudják,hogy mennyi munka van benne!!

2020. jún. 2. 08:18
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Még egyszer meglátom ezt a Chloe Ting hülyeséget és eskü falnak megyek. Pedig nő vagyok. Megnéztem pár videóját, annak jó, aki soha az életben semmit nem csinált. Aki tényleg alakot akar formálni, annak vicc kategória, amit művel.

Formás, kerek segghez súllyal kell guggolni, tartja a mondás, és így is van. Bár nem csak a guggolás kell, de nézz utána az alapgyakorlatoknak, vegyél pár súlyt, és hajrá. Nem kell finszifenszi program, meg cuki pofijú edző. A hagyományos alapgyakorlatok kellenek csak, pár variációjuk, és súly. (És persze a kalória plusz, mert izmot nem fogsz tudni növelni másképp.)

2020. jún. 2. 11:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!