60 éves volt és az utolsó 30 évet masszívan végig kokszolta. Az csoda hogy eddig élt.
2020. máj. 31. 19:24
12/19 anonim válasza:
53 volt, de tényleg sok volt a koksz. Anélkül 50 felett egy ilyen fizikumot nehéz lett volna fenntartani. Plusz a magas vérnyomás és a stressz, együtt a két-három kombó gyilkos tud lenni.
2020. máj. 31. 23:17
13/19 senior10 válasza:
A barátnője nyilatkozataiből kiderült, hogy egy időzített bomba volt egészségügyi szempontból. ez nyilván megviselte lelkileg is de láthatóan nem annyira, hogy változtasson és visszavegyen.
2020. jún. 1. 12:30
14/19 anonim válasza:
Miért Laci tudhatott szerinted ezekről a problémáiról?
2020. jún. 2. 01:51
15/19 senior10 válasza:
14-s ha a kérdésed hozzám intézted, akkor a válaszom szerintem egyértelműen igen, tudnia kellett ezekről a problémákról. Eleve volt neki egy veleszületett szívproblémája amellyel gondolom időnként muszáj volt neki legalább egy sima kontrollra elmennie. Egyik régebbi videójában amikor valami kórházi témáról mondta el a véleményét akkor említette, hogy ő is volt már kórházban betegként ott pedig nyilván mérnek vérnyomást is, többek között.
Biztonsági őr/portásként dolgozott ott is van alkalmassági vizsgálat, időközi alkalmassági vizsgálatok (legalábbis gondolom).
2020. jún. 2. 08:28
16/19 anonim válasza:
Értem, akkor csoda hogy a kondiról nem állították le az orvosok. Na de már mindegy :/
2020. jún. 2. 12:20
17/19 anonim válasza:
Lelki okai nem hiszem, hogy voltak inkább a túlhajszoltság, a betegségek mellett.
Tele volt tervekkel.
Nem volt egy otthon ülő típus, mindig csinált valamit, éppen ezért mikor megtudtam, hogy mi történt vele nem tudtam elképzelni, hogy ágyban vagy tolókocsiban töltse le a hátralévő életét.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!