Cziból Laci agyvérzését a 30 évnyi masszív kokszozás okozhatta?
Figyelt kérdés
Ránézésre jó formában volt, persze 60+ éves létére még kicsit túl jó formában is. Lehet hogy az élete során beszedett illegális szerek okozták az agyvérzést?2020. máj. 19. 10:23
1/20 anonim válasza:
Ezt több minden okozza , jellem hajlam életmód kiszárádás frontok . Most 2 napja a reggel 10cfok napközben 25 paras meleg van , előtte 16 fok reggel 5 fok . Sajnos aki érrendszeri serült az is belehalhat . A mérgezések intenzív tulhajszoltság csak fokozza .
2/20 anonim válasza:
Megdöbbentő volt hallani Lászlóról,picit lesokkolt. Bírom az öreget,bár sosem értettem hogy miért videózik,látván a kommentekben felmerülő szarmennyiséget. Szerintem 50-es korosztály,de nem ez a lényeg. Az 1. remek választ adott a kérdésre,ment a zöld.
3/20 anonim válasza:
Ha egy átlag ember, aki csak főtt kaját eszik, vizet iszik, egészségesen él, majd kap egy agyvérzést, akkor senki sem tudja a választ. De ha valaki teljesítményfokozót vagy bármilyen egyéb táplálékkiegészítőt használ, élből azt okolják. Schwarzenegger is "kokszolt" évtizedeken át, lassan 2 hónap múlva pedig a 73. életévét tölti. Attól, hogy sokan elítélik, még nem jelenti, hogy egészségtelen és csak negatív hátrányai vannak a "koksznak".
4/20 A kérdező kommentje:
De Schwarzenegger kőgazdag, van pénz a legjobb orvosokra, meg nem tolta 30 éves korától 60+ éves koráig a cuccot folyamatosan.
2020. máj. 19. 18:32
5/20 anonim válasza:
Tehát pénzzel megelőzhető az agyvérzés? Oké. És igen, nem 30 éves korától 60-ig tolta a cuccot, hanem 14-től 34-ig. Czibók 52 éves, Arnold pedig 72. Magyarország az első helyen van a szív- és érrendszeri megbetegedésekben, "koksz" általi megbetegededésről pedig még nem nagyon hallottam. Ha egy testépítő infarktusban vagy agyvérzésben elhuny, az inkább a szív túlterheléséből adódik, nem a "kokszból".
6/20 anonim válasza:
Valószínűleg hozzájárult az is, de ahogy az első is írta, rengeteg tényező közrejátszhatott benne.
-volt kisebb szívműtétje
-kokszolt
-keményen edzett 50-en túl is, ki tudja, mennyire edzette túl magát
-az étrendjével sem biztos, h minden rendben volt, mert láthatóan komoly refluxa volt
7/20 anonim válasza:
Ott a pont az #5-nél. Czibók 52 éves, nem tudom milyen 60+ról beszél a kérdező.
8/20 anonim válasza:
Sziv érrendszer rekordot azért hozzuk mert túl sokat zsirosan es sósan eszünk . A kolbi szalámi sertés vaj tojás fogyasztás egekben , szinte midig többet viszünk be . Elhizás ebben is dobogósok vagyunk.
10/20 Mumumururu válasza:
1968 akár. Agyon van égve így öregebbnek néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!