Mit szóltok ahhoz, hogy meghalt Czibók Laci?
Sajnálom!!
Ha meg is úszta volna,valószínű maradandó agykárosodassal..
Maradjon az a vígasztaló tudat,hogy talán nem is akart volna élni tovabb félig lebenulva,esetleg öntudatlanul.
Ugy ment el,hogy élete végéig mozgott,es aktív volt.
Nyugodjon bekeben!!
Nagyon sajnálom, hogy elment, rengeteg videóját néztem.
Nekem egy ismerős kapott nagyon súlyos agyvérzést 60 éves korában, szerencséje volt, hogy voltak ott mellette, és azonnal vitték a kórházba. Nála is kiterjedt agyvérzés volt nagy területre, kb 6-7 év után szinte 100%-ra helyreállt utána. Addig féloldalas volt, eléggé bicebóca volt.
Viszont a következő már trombózis volt nála agyban, ahova meg vitték, nem voltak meg a megfelelő gépek a rehabilitációhoz.
Már vannak olyan gépek, amik egy trombózist is leszívnak agyból pillanatok alatt.
Csak hát a felismerés, meg a kórházbajutás a döntő ilyenkor.
Nem tudom a Lacinál mi lehetett, valószínű az lehetett a fő probléma, hogy egyedül volt, amikor történt az agyvérzés.
Agyvérzés, trombózis, szinte ugyanaz. A szívénél már volt ilyenje. Valószínű kaphatott rá vérhigítót.
Sajnos a sport a genetikai problémákat nem minden esetben orvosolja. :(
Engem a beszéde arra emlékeztetett, aki katonaként bement a big brother be, és a hisztiző emberek 1 hónap múlva kicsinálták, vitték a kórházba.
Nem mindenkinek való a média, sokszor mondta, ki hogy ver át kit anyagilag, lehet vele is megtörtént, és a vírushelyzetben minden apró hírre összeszorul a gyomra, hogy elveszti-e a munkáját.
Na meg a sport.
Sajnos elég stresszes, kockázatos életet élt.
Semmit, nem ismertem. Akik szerették, azok biztos sajnálják, akik utálták, azok meg örülnek.
Részvétem.
8
Ne túlozzunk, akik utálták ennek szerintem azok sem örülnek. Egy tenyérbemászó figura volt, meg tett is azért hogy ide jusson, de ettől még a halálát senki nem kívánja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!