Mennyi esély van rá, hogy Czibók László felépül az agyvérzéséből?
Figyelt kérdés
Vasárnap lett rosszul a bástya.
"Mind a két agyfelteket érintő nagykiterjedésű agyvérzés, koponyafeltáró műtétet hajtottak végre a bal oldali homlokrészen. Jelenleg mesterséges komában van."
Ebből fel lehet gyógyulni 100%-osan, mennyi rá az esély?
2020. máj. 19. 17:49
2/30 anonim válasza:
Pont ugyan annyi mint más egészséges embernek.
3/30 A kérdező kommentje:
Mégiscsak Czibókról van szó.. nem akárki
2020. máj. 19. 18:01
4/30 anonim válasza:
És attól hogy Czibók-ról van szó attól szerinted előbb fel fog épülni?
Csak azért mert nem akárki?
6/30 anonim válasza:
nebassz, egy ideje nem követtem, de csípem a fickót. drukkolok neki a felépülésért.
7/30 anonim válasza:
Én sem de nagy arc lehet a fazon...
8/30 anonim válasza:
1-2 videójába belenéztem anno én szégyenkeztem miatta sokszor mit össze-vissza beszél :D Annyi trollja szerintem soha nem lesz senkinek, mint neki az tuti. Ez komoly amúgy? Mert rengetegen szivatták vele már régebben is, hogy agyvérzést fog kapni, mert majdnem eldurran a feje a vörösségtől és az erek dülledtek mindenhol rajta vagy csak valami kamu kitaláció, hogy így is magát istenítse, hogy ő majd ebből is visszajön, mint Terminátor és akkor erről is csinálhat 100 videót? Nem vagyok a trollja, mert nem érdekelt annyira, hogy 1 kommentet is írjak a videója alá, de szégyen érzet volt bennem, mindig, amikor hallgattam, hogy lehet ilyen buta egy 50 éves ember.
9/30 A kérdező kommentje:
Szerintem nem egy buta pali de kinek mi. 1-2 videóból ennyi mindent leszűrtél?
2020. máj. 19. 19:14
10/30 anonim válasza:
Amúgy egy agyvérzésnél az a lényeg, hogy minnél előbb jöjjön a segítség. Tehát , ha valaki mellett ott vannak és hamar jön a mentő az nem szenved akkora károsodást, mintha valaki egyedül otthon megkapná és nem érkezik segítség és valaki rátalál, addigra meg is hal. Az egyik nagynéném agyvérzést kapott, nála nem volt ott senki és még maga kitudott menni úgy, hogy szólt a szomszédnak, aki hívta a mentőket, de már akkora volt a károsodás, hogy lebénult egyik felére és 1,5 év múlva meghalt. De pl. a szembe szomszédom öreg bácsi már kétszer kapott agyvérzést és még, mindig meg van beszél, jár stb. mert itt viszont azonnal jött mindkét esetben a segítség, mert együtt él a család és mindig van, aki figyel az öregekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!