Mennyi esély van rá, hogy Czibók László felépül az agyvérzéséből?
Vasárnap lett rosszul a bástya.
"Mind a két agyfelteket érintő nagykiterjedésű agyvérzés, koponyafeltáró műtétet hajtottak végre a bal oldali homlokrészen. Jelenleg mesterséges komában van."
Ebből fel lehet gyógyulni 100%-osan, mennyi rá az esély?
Bocs kérdező, de igaza van az egyik válaszolónak: Czibók a korához képest nagyon tájékozatlan, egyszerű ember, és nála már csak a rajongói egyszerűbbek. nem akarom bántani őket, de most is olyanok hozzászólások jönnek a videójához, h a fejemet, egy értelmes mondatot nem tudnak összerakni.
ezzel együtt borzasztóan sajnálom, ami vele történt, és kívánom, h meggyógyuljon, de már kezd nevetségessé válni, amit a rajongói és egyes trollok művelnek.
lassan már szentté avatják, többen intelligensnek meg az ország legjobb videósának nevezték, volt, aki a kórházat is felhívta!
azt meg, h mennyi esélye van annak, h felépüljön, max. a kezelőorvosa tudná megmondani. gyanítom, h ha fel is épül, már sosem lesz teljesen a régi.
Vannak csodálatos gyógyulások. Bízzunk benne hogy az övé is ilyen lesz.
Egyébként nem sok
14es en is igy gondolom. Menjen bekevel.
Ne pelenkazzak.
Most megnéztem az utolsó videója alatt hirtelen mindenki megtért tényleg. Ezek az emberek az álemberek, akik szétoltották mindenegyes alkalommal most meg ott esedeznek. Ha eddig trollkodott most legalább maradna csendben, ha már baj van. És nem kell ál "jajj, de szegény, gyógyulj meg stb szöveg".
Felépülés az nehéz ilyen esetben, de mint írtam a szomszédom 80 felett van 2 stroke-kal és meg van még mindig. Nem lehet tudni nála mennyire volt vészes a helyzet. De persze én nem ismerem így semmi rosszat nem kívánok, ha úgy akarja a sors felépül, ha nem úgy akarja, akkor meg az lesz, aminek jönnie kell egyszer mindenki életében. Mikor az ember megszületik felsír és nem felnevet , mert már akkor halálra vagyunk ítélve a születésünk pillanatában csak nem mindegy ugye mikor és hogy. Peace.
"80 felett van 2 stroke-kal és meg van még mindig."
Tök jó csak nincs két egyforma stroke. Elmondta a barátnője, hogy mindkét agyféltekét érintette nagy területen, kritikus az állapota, nem sok esélyt adnak a túlélésre. Ebből nem fog sehogy felépülni. Lehet hogy élni fog, de az nem lesz élet már.
Azon is gondolkodtam hogy a sok éjszakázás valóban felboríthatja a szervezet normális működését, máskor alszik, van ébren mint a hét többi napján, hosszú éveken át. Továbbá már jelezték neki a vörös feje miatt hogy ez nem jó, meg állítólag vérnyomás problémái is voltak? Szerintem a trollok nem akartak sose ártani neki, ez a trollkodást már egy ideje egyet jelentett a csatornájával. Ha zavarta volna rég kikapcsolta volna a kommentelési lehetőséget.
Az lenne a legjobb hogy minél jobban felépül és egy idő után önellátó tud lenni, vagy ha nem akkor a másik véglet.. A legrosszabb kiszolgáltatott helyzetben öntudatlanul létezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!