Czibók László agyvérzésében szerepet játszhatott a múltja?
Lehet, hogy a kox miatt lett neki. De lehet, hogy más miatt.
Évekig nyomta az éjszakazást is, sokan nem tudják elképzelni sem, hogy az mennyit kivesz egy emberből.
De látszott is, hogy valami nem oké, teljesen természetellenes bőrszíneket tudott produkálni közben.
50 éves korban már nem nagyon kell erőlködni a konditeremben mert nem tesz jót.
Szerintem túl nagy súlyokat mozgathatott, meg magasvérnyomásos is lehetett csak nem tudott róla,nem mérte a vérnyomását időnként pedig az nem árt
Magas vérnyomással nem szabad súlyzós edzést végezni
Remélem azért meggyógyul amennyire fel lehet épülni egy agyvérzésből de az biztos, hogy az edzést befejezte innentől kezdve
Nagyon vörös volt a feje általában.Jó,ok,hogy strand,napsütés,de sztem nem volt ott rendben már az ember.
A faternak volt nagyon enyhe formája,és rendbe jött.Viszont sokáig nem találta a szavakat,látászavarai,mizgáskoordinációs zavarai voltak fél évig
biztos vagyok benne, hogy minden felsorolt ok közrejátszott benne. éjszakázás, koksz, túlzásba vitt edzés, magas vérnyomás, talán a nem megfelelő étrend is (erről nincsenek információim).
számomra inkább az rejtély, h miközben kommentelők évek óta írják neki, h komoly gond lehet a vérnyomásával, neki és a barátnőjének ez hogy nem tűnt fel? vagy tudta Laci, csak nem foglalkozott vele?
borzalmasan nézett a videókban, nagyon vörös volt a feje, tényleg az volt az ember érzése, h ez az ember bármikor összeeshet az utcán.
40-50 éves korban már kissé másképp hat a kox.
Fiatalabb korban még lazán visszaáll bármilyen cucc után, de később már nem.
Ennek következménye a folyamatos magas vérnyomás, a szervezet így reagál a felborult hormonháztartásra.
Tudom, saját tapasztalat. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!