Czibók László egy úriember és hozzá képest Kathi Béla egy őrjöngő vadállat?
Most a végére leszűrtél valami oltári nagy b..ságot.Nem az ész sportja.
Az ész sportja a sakk.
Mindenhol vannak mindenféle emberek.Hülyék is,meg nem hülyék.Te magad vezetted le Czibókon és Kathin, helyesen.
Nem értem mi a kérdés?
nem tudom, ez trollkérdés-e, de még viccnek is rossz, h Czibók úriember :D
Czibók egy egyszerű bunkó proli. Amikor egy tinisrác beszólt neki a facebookon, akkor megnézte a srác facebookját, majd videóban gúnyolódott rajta, ezen kívül barmoknak nevezte a trollokat meg durvábbakat is mondott róluk. Ja, és nem eygszer célzott rá, aki csúnyát ír az anyjáról (mondjuk én egy ilyet nem láttam), az álljon elé, és majd történik vmi.
Nekem Kathi meg Czibók is tipikus agyatlan, agresszív embernek tűnik.
egyébként jah, nekem is úgy tűnik, h a testépítők között több az agresszív, frusztrált ember.
"Még ha nem is úriember de Kathi Bélánál inkább az."
Jó, hát akkor inkább úriember, Béla úr. Így oké?
de nem tudom, most miért annyira fontos ez. Az egyik válaszolónak igaza van: Czibók a magyar youtube legalja.
Tartalmatlan, borzalmas minőségű videókat tölt fel naponta, minden témában baromságokat hord össze, és nekem úgy tűnik, elég könnyű felidegesíteni, valamint semmilyen kritikát sem fogad el.
Még egy csomó magyar kifejezést is rosszul használ, miközben próbál nagyon választékosnak tűnnik.
Iszonyúan gáz Czibók papa, tipikus nagy arcú, buta ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!