3/10 anonim válasza:
Lehet, de a legtöbben ilyen formával nem azok már :)
4/10 anonim válasza:
hogyha ezt a szintet se lehetne elérni cucc nélkül akkor szerintem senki se edzene naturálba :D
5/10 anonim válasza:
Ha abból indulok ki, hogy hányan elhiszik (és naponta meg is kérdezik),hogy Ct Fletcher, Jeff Seid, Vörös Zoli stb., stb. naturálok akkor nagyon sokan nincsenek tisztában azzal, hogy mit érhetnek el naturálban. Ha tudnák talán tényleg nem edzenének.
6/10 anonim válasza:
Ja, egész jó kerek. Háta nincs.
7/10 A kérdező kommentje:
Csak abból indultam ki, hogy ránézésre 5-6% körül lehet maximum a testzsírja. Igaz, csak három éve edzek, és még nincs rajtam ennyi izom, viszont soha a büdös életbe nem sikerült így beszáradnom, pedig extrém ektomorf alkatom van. 55kg voltam 180 centivel 16 évesen, mikor kezdtem.
2016. jan. 31. 14:27
8/10 Cortez70 válasza:
kb 7-8 % ez a testzsír. 5-6 az már nem ez a szint.
9/10 Cortez70 válasza:
Ez a kb 4-5% testzsír. Azért szerintem van különbség:
10/10 anonim válasza:
#7 Biztos sikerülni így beszáradnod, csak ahhoz még nincs elég izmod, hogy szálkásítás után annyi maradjon mint ennek az úriembernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!