Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Czibók László egy úriember és...

Czibók László egy úriember és hozzá képest Kathi Béla egy őrjöngő vadállat?

Figyelt kérdés
Volt régebben ez a Kathi Béla Train With Brain ügy amikor a srác a Béla csaját kritizálta de nem alpári módon hanem elmondta a véleményét. Kathi Béla meg elkezdte fenyegetni, hogy találkozzanak (nyilván ott is fenyíteni akarta vagy megverni). Ezzel szemben Czibók Lászlónak is sokan szólnak be, sőt valaki ráírt, hogy basznám a csajod de a Laci nem akar emiatt megverni senkit. Béla ezzel szemben amikor a nőjét kritizálta valaki azonnal azt hitte, hogy se őt se a nőjét nem szabad szidni és ő amúgy is a keményebb akkor nyugodtan fenyegetőzhet. Laci nem fenyegetőzik, ő ilyenkor is kulturált, nem az állatvilágban is ismert erőfölényét akarja kihasználni. Nekem Laci hozzáállása szimpatikus, nem úgy mint Béláé volt. A legtöbb testépítő tényleg nem is tud kulturáltan vitázni, csak gyere elém és megverlek szintű fenyegetésekhez ért? Tökre igaza volt TWb nek, hogy a Laci csaja kokszol és hogy 3 órás lábedzés nem jó. Erre Béla mit tudott? Gyere elém vagy én megyek hozzád. Ez ilyen lakótelepi cigány szintű dolog, hogy ha nézeteltérésünk van akkor találkozzunk és majd ott lerendezzük. Szerintem ez bizonyítja, hogy ez nem az ész sportja. Nem mintha valaha is az lett volna. Ti mit gondoltok erről?

2020. febr. 29. 22:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
57%
**inkább úriember, mint Béla úr. (bocs, csak gyorsan kellett gépelnem)
2020. márc. 5. 14:39
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

"Mind a kettő surmók proli."

Én Béláról sokáig azt hittem,hogy intelligens,de azzal a felvétellel nagyon lebőgette magát,ez az igazság.

2020. márc. 6. 10:29
 13/14 anonim ***** válasza:
78%
Kicsit is értelmes ember mindkettőt kerüli az esetleges termi "ismeretségen"felül.
2020. márc. 21. 20:48
 14/14 anonim ***** válasza:
31%

Akinek az úriember szóról Kathi Béla,vagy Czibók László bármilyen vonatkoztatásban is eszébe jut ,az menthetetlen. :D

A koksz meg agresszívvá tesz,ilyen ez .

2020. ápr. 7. 13:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!