Ez az úriember lehet naturál?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Ez a kopasz úriember lehet naturál?
https://www.youtube.com/watch?v=5apUKlAWghs
2016. márc. 2. 21:05
3/9 anonim válasza:
Persze, naturál erőemelő. Komolyan hol élsz :D?
4/9 A kérdező kommentje:
Szerintem nincsenek olyan brutális méretei.
Csak kíváncsi voltam,hogy aki jártasabb a témában,aki mögött több év van,az mit mond
2016. márc. 2. 21:16
5/9 anonim válasza:
Egy erőemelőn a méretekből nem sokat mondasz meg, ismerek fekvenyomó világbajnokot, naturálba hozható formával, de 240 kilót nyom mellé, ami naturálba nem menne.
6/9 anonim válasza:
Nincs naturál erőemelés. Olyan van, hogy tesztelt erőemelés. Eleve a legtöbben súlykategóriába szeretnének maradni, ezért erősen androgén és gyengén anabolikus szteroidokat használnak.
7/9 anonim válasza:
Naturál erőemelő, strongman. :DD Megvolt a mai napi poén!
Na, az egy dolog hogy a fizikum hozható naturálban de nem a kinézetre edzenek. Viszont ez csak egy dolog, nem csak olyan kox van amitől naturál feletti fizikumod lehet, hanem erős androgének is amelyek nagy erőnövekedést okoznak például halotestin. Szóval szó nincs itt naturáltságról.
8/9 anonim válasza:
Naturalban abban a fogásban 120 kilóval 20 ismétlést fekvenyomni, úgy hogy bőven maradt bennük tartalék, majd pihenő nélkül 5-6-okat guggolni 200 kilóba? Én kizártnak tartom, de ahogy érzed. :D
9/9 anonim válasza:
Persze, natúr, 178 cm 104 kiló és alig van rajta zsír. Lolcsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!