6 órás lábedzés vélemények?
Figyelt kérdés
Czibók László azt mondta, hogy egy igazi, kemény lábedzést 6 óra lenyomni, és másnap lépcsőzni sem tudsz.
Lehetséges 6 órán keresztül edzeni egy izomra?
2020. ápr. 25. 09:23
1/6 anonim válasza:
Czibók László szerint percre pontosan is kell enni, ha komoly eredményeket akarsz elérni.
2/6 anonim válasza:
Ha Czibók mondta, akkor úgy van! Én azért lehet, hogy a biztonség kedvéért még ráteszek 1-2 órát, hadd nőjön az az izom!
3/6 anonim válasza:
Az összvolument tekintve amúgy reális lehet, hogy ennyi idő elmegy rá per hét de mondjuk ezért (is) érdemes szétszedni több edzés sessionre.
4/6 Szergej55 válasza:
Semmi értelme, ha nem szúrsz magadba hetente egy fél patikát. Túlterheled ennyivel az idegrendszert, ha tényleg edzel ebben az időben, nem csak telefonozol, de akkor meg nem lesz tartalékod, ami elősegíse hosszabb távon a terheléshez alkalmazkodást. Szóval szerintem ne. Az utóbbi években sokkal kevesebb időt töltök hipertrófiás edzéssel, de cserébe figyelek arra, hogy mindig nagyobb és nagyobb legyen a terhelés. Heti 2-3 izomépítő gyakorlattal több izmot építettem így, mint korábban heti 3-4 edzéssel. Mellette a főprofil a súlyemelés, ami elvitte az energiám nagy részét, ezért a maradékot ésszel kellett beosztanom.
5/6 anonim válasza:
1. Czibók SOHA nem mondott ilyet :D
2. Baromság, de 100% hogy troll a kérdező.
6/6 anonim válasza:
Ha nem is 6 óra, de 4 simán van egy normális lábazás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!