Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Más is szédül egy kemény...

Más is szédül egy kemény lábedzés után?

Figyelt kérdés
Főleg guggolástól. A lábtoló egyáltalán nem terheli annyira az idegrendszerem mint a guggolás, hiába óriás a súly ott is. Tudom hogy a guggolás kemény, de más is szédül egy kemény guggolás sorozat után? Most 160ba 3x5-t nyomok, de utána nagyon KO az egész edzés.
2020. febr. 7. 20:21
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A felhúzástól már volt hogy beszédültem és csillagokat is gyakran látok... de guggolástól hasonlót nem tapasztaltam.
2020. febr. 7. 21:33
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem is az hogy szédülés, csak hogy sz*ul érzem magam utánna.
2020. febr. 7. 21:52
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Velem volt már ilyen többször is, hogy beszédülök, sőt olyan is volt már hogy hány ingerem lett. De már a lábtolótól is.

Ha jól tudom, ez azért van mert ilyenkor, ekkora terhelés alatt nem tudsz elegendő oxigént felvenni, ezért bekábulsz egy kicsit. Nekem volt hogy a fejem is elkezdett lüktetni.

2020. febr. 7. 22:15
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak ritkán fordul elő, akkor rendben van. Ha viszont rendszeresen előfordul hogy komolyabban bebódulsz, akkor én konzultálnék egy orvossal. Nem feltétlen kell halálra edzened magadat ahhoz, hogy fejlődni tudj.
2020. febr. 7. 22:17
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát ilyen ez a sport, főleg a lábazás :) Utálom és imádom is egyszerre
2020. febr. 7. 22:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Egy keményebb lábazásnál bármi megtörténhet. Nekem időnként az orrom zsibbad, hányni járok..stb
2020. febr. 8. 08:20
 7/7 anonim ***** válasza:

Mikor edzés előtti pörgetőket használtam, rendszeresen előfordult, az orrom is vérzett. Merem állítani, hogy ezeknek a hosszútávú használata semmivel sem jobb annál, mintha koxolnál.

Aztán üdítő helyett is ajánlják az embereknek.

2020. febr. 8. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!