Más is szédül egy kemény lábedzés után?
Figyelt kérdés
Főleg guggolástól. A lábtoló egyáltalán nem terheli annyira az idegrendszerem mint a guggolás, hiába óriás a súly ott is. Tudom hogy a guggolás kemény, de más is szédül egy kemény guggolás sorozat után? Most 160ba 3x5-t nyomok, de utána nagyon KO az egész edzés.2020. febr. 7. 20:21
1/7 anonim válasza:
A felhúzástól már volt hogy beszédültem és csillagokat is gyakran látok... de guggolástól hasonlót nem tapasztaltam.
2/7 A kérdező kommentje:
Nem is az hogy szédülés, csak hogy sz*ul érzem magam utánna.
2020. febr. 7. 21:52
3/7 anonim válasza:
Velem volt már ilyen többször is, hogy beszédülök, sőt olyan is volt már hogy hány ingerem lett. De már a lábtolótól is.
Ha jól tudom, ez azért van mert ilyenkor, ekkora terhelés alatt nem tudsz elegendő oxigént felvenni, ezért bekábulsz egy kicsit. Nekem volt hogy a fejem is elkezdett lüktetni.
4/7 anonim válasza:
Ha csak ritkán fordul elő, akkor rendben van. Ha viszont rendszeresen előfordul hogy komolyabban bebódulsz, akkor én konzultálnék egy orvossal. Nem feltétlen kell halálra edzened magadat ahhoz, hogy fejlődni tudj.
5/7 A kérdező kommentje:
Hát ilyen ez a sport, főleg a lábazás :) Utálom és imádom is egyszerre
2020. febr. 7. 22:18
6/7 anonim válasza:
Egy keményebb lábazásnál bármi megtörténhet. Nekem időnként az orrom zsibbad, hányni járok..stb
7/7 anonim válasza:
Mikor edzés előtti pörgetőket használtam, rendszeresen előfordult, az orrom is vérzett. Merem állítani, hogy ezeknek a hosszútávú használata semmivel sem jobb annál, mintha koxolnál.
Aztán üdítő helyett is ajánlják az embereknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!