Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Lányként lábedzés?

Lányként lábedzés?

Figyelt kérdés

Fél évig teljes testes edzést végeztem heti 4 alkalommal. Hétfőtől térek át az osztottra.

Lábedzésnek ez jó lehet?

Guggolás: 6x8

Lábtoló: 4x12

Comhajlító gèp: 4x12

Comfeszítő gép: 4x12

2019. okt. 18. 09:36
 1/6 anonim ***** válasza:
69%
Tokeletes, ha a fenek le van maradva akkor mindenbol egyel kevesebb sorozat, es 3 sor hidalas vagy merev labu felhuzas mehet a guggolas utan.
2019. okt. 18. 09:55
 2/6 A kérdező kommentje:
Hidalás súllyal az ment az egésztestes edzésben. Szerintem nincs lemaradva, de lehet megfogadom a tanácsodat mert szerettem azt a gyakorlatot.
2019. okt. 18. 09:59
 3/6 subrette ***** válasza:
14%
Vádli-erősítés és combközelítő-távolító izom edzése géppel vagy szabadsúllyal vagy szalaggal kellene még.
2019. okt. 18. 10:09
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Hidalas, guggolas, labtolas melle miert lehet meg szukseges a kozelites es tavolitas? Mindegyik edzi a kulso-belso combizmokat, foleg a guggolas es hidalas.
2019. okt. 18. 10:11
 5/6 A kérdező kommentje:
Tényleg kimaradt a vádli. El is felejtettem :) Nekem azt tanították a kondiban az idősebbek, hogy a punciközelítő és a puncitávolító gép nem ér semmit 😂
2019. okt. 18. 10:17
 6/6 anonim ***** válasza:
83%

Jól tanították.

Combfeszítő helyett is merevlábas felhúzást vagy hip thrust-ot csinálnék, meg igazából egy igazi guggolóedzés után nincs értelme se lábtolózni se combhajlítózni.

2019. okt. 18. 10:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!