Milyen guggolás variációkat csináljak ha nagyon előredőlök guggolásnál? Nagy súlynál volt hogy előrebuktam.
Elölguggolásnal nem tudom kiemelni, mindig leejtem a rudat. És Lawrence Wan kínai súlyemelő edző azt mondta, hogy ha nem vagy súlyemelő, akkor semmi értelme az elölguggolásnak. A súlyemelők is csak azért csinálják, mert kell a lökéshez. De a háton guggolás sokkal jobban erősíti a lábizmokat.
A Westside-osok sem guggolnak elöl
Azért bukok előre mert gyenge vagy a csípőm vagy a combom.
Erre csak variáció lehet a megoldás. Variációból kell 1 ismétlèses maxokat nyomni
Vegyél vissza a súlyból, eddz hátizomra is (felhúzás), figyelj oda, hogy ne essen szét a technika.
Lehet mobilitás hiány is, vádli területén.
Vagy tényleg nagy a súly, és a tested az előrebillenéssel próbál meg a farizmoknak egy kedvezőbb helyzetet biztosítani a súly kinyomásához.
Vagy tényleg ilyen a testfelépítésed, de én arra gondolnék utoljára, szerintem szimplán nagy a súly.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!