Ilyen adottságokkal hogy tudnék szép szálkásra fogyni?
Figyelt kérdés
Nem az általános tanácsokban kérnék segítséget, az "egyél kevesebbet számold a makrókat igyál vizet ne éhezz" meg hasonlókkal tisztában vagyok. Arra lennék kíváncsi hogy van-e olyan konkrét étrend amit követnem kéne hogy lefogyhassak, illetve mennyi kalóriát egyek, milyen tempóban fogyjak. Ja, meg hogy hogyan állítsam össze az étkezést...
20 éves nő vagyok, komoly szinten sportolok (heti 5 edzés, szezonban még 2 meccs). Nem vagyok elhízva, de lehet rajtam kb 10 kiló. 168/76 vagyok, látszik a hasizmom (nem kockás), és igazából elégedett vagyok magammal. A sportomhoz kéne minél kevesebb zsírral rendelkeznem.
Mit ajánlotok?
2020. máj. 24. 20:36
1/2 A kérdező kommentje:
Még annyit, hogy fitneszes oldalakon láttam mintaétrendet, viszont nem akarom hogy 5 étkezésből 3 csirke legyen, 2 meg valami tápkieg, normális, természetes, változatos, tartható módon szeretnék étkezni.
2020. máj. 24. 20:37
2/2 anonim válasza:
Kalóriaszükségleted kb 2300 kcal. 2100-at vigyél be ha fogyni akarsz. Ezt mindegy miből viszed be. Ha heti 1 kg-nál többet fogysz emeld ezt az értéket 200-al. Ha heti 0,5 kg-nál kevesebbet fogysz csökkentsd ezt az értéket 200-al. Így előbb-utóbb meg fogod találni a számodra fogyáshoz alkalmas kaloriamennyiséget
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!