Ha pl hétfőn van egy maxolós guggoló edzés akkor a pénteki guggoláson jobb, ha nem megyek 60-70% fölé?
A max alatt mit is értünk? 1rm? Mert akkor kox nélkül boritékolható a túledzés, a nem is olyan távoli jövőben. Péntektől hétfőig csak két nap telik el, amit ha végig pihivel töltesz (és még ott a maradék fél nap)... és mindened patent annyira amennyire ehhez a sporthoz szükséges akkor talán elég lehet. De akkor is necces. Életvitel függő.
Esetleg ha csak heti két edzésed van...
Én nem erőltetném ezt. Az erőemelők sem szoktak mindig maxolni. Megmaradnak 85-90%-on, ahol még megy 2-3 és a csúcsot meghagyják a színpadra.
Akkor inkább csütörtökre kéne rakni a másik guggolást.
Nem rendes guggolásból maxolok, hanem csak variációból. Kb úgy terveztem, hogy 3 hétig csinálok egy variációt és a 3. héten maxolok belőle, aztán lecserélem egy másikra. A másik meg csak egy könnyű, kis súlyos, technikai gyakorlós guggolás lenne.
Ezt az új módszert a PWB-sektől láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!