A guggolásoktól fogyok a fenekemről vagy csak formálom és szebb kerekebb lesz?
Figyelt kérdés
Èn szeretek tornázni otthon :) De attól tartok, hogy lefogynèk a fenekemről a sok guggolás ès egyèb gyakorlatok miatt. A combomról sem szeretnèk fogyni, mert szerintem pont jó vagyok így vagy mèg mehetne rám plusz 2-3 kiló:) Nektek mi a tapasztalatotok? Instagrammon nèztem kèpeket ès azt láttam, hogy akik így kitettek kèpet arról, hogy milyenek voltak, majd milyenek lettek..nekik nőtt ès formásodott a fenekük, úgyhogy mellette fogytak.pl hasról
Ezt hoooogy:( :)
2015. okt. 7. 18:45
2/15 A kérdező kommentje:
Akkor azt mondod nem fogyok onnan?:) köszi a választ!:)))
2015. okt. 7. 18:56
3/15 anonim válasza:
Minden az étrendedtől függ. Ha normálisan eszel, akkor nem fogsz fogyni. Az, hogy nincs helyi fogyás, az azt jelenti, hogy nem tudhatjuk honnan fogsz fogyni először (ha elkezdenél fogyni).
4/15 anonim válasza:
Egyszerre nem lehet izmot építeni és fogyni is, legalábbis naturálban nem, maximum ha kezdő vagy, de csodát akkor se várj. El kell dönteni, hogy melyik a fontosabb először.
5/15 A kérdező kommentje:
Èrtem köszönöm szèpen:). De èpp hogy hízni szeretnèk ès mellette alakot formálni.:)
Elèg jó ètvágyúnak tartom magam azzal nincs gond rendesen ètkezem:) csak most hogy elkezdődött a suli nehèz beosztani mikor tudok enni mit ès mennyit.:)
2015. okt. 7. 20:02
6/15 anonim válasza:
Nem, baj törekedj rá. Van szünet stb. Jó esetben meg tudsz enni órán is.
7/15 A kérdező kommentje:
Haha igaz:D nèhány órán megengedett:D :) köszi a választ:)
2015. okt. 7. 21:04
8/15 anonim válasza:
Zabálni kell nem késsel villával kanállal kell Vörös Zoli is megmondta nekem is tele a pofám rövid a szünet és ha épp nem fér bele ak ott az óra föl raktakod a táskát az asztalra és nyomod
10/15 A kérdező kommentje:
Csak az első sorban ülökxd az a baj:)
2015. okt. 8. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!