Panelba felesleges odafigyelni kis konditerem epitesenel a hanghatasokra?
Szerintem elég leszivacsozni vmi spéci anyaggal a padlót hogy kárt ne tegyen benne. Zaj meg ígyis úgyis lesz nyilván tojastartokkal szigetelje fel a szobát akinek 2 anyja van.
Ennél a sportnal szerintem nem lehet kiküszöbölni az erőteljes hanghatasokat?
Jól látom szerintetek is?
20
Gumirizott tárcsa egy centis gumi réteget rá ragasztasz a rúdra vagy az állványokra amikor teszed vissza ha csörögjön.
Probléma megvan oldva.
Rendben, te teszel az egeszsegedert, de ezzel más piheneshez való jogát csorbitod,mivel a pihenes is az egészség része. (Zajmentes, nyugodt kornyezet)
A WHO -fele egészség definiciot fogadják el az Eu-ban, szóval Magyarországra is érvényes. Amíg más jogát csorbitod, addig akár feljelentés is lehet a dologból.
32-es valaszolonak: én ugyan nem panelban lakom, az ismerősöm mesélte, hogy hasonló történet miatt a lakóközösség összefogott a delikvens ellen, és minden alkalommal, amikor zajongott rendőrt hívtak. 5000 Ft-os büntetéssel kezdte, ez minden egyes kiszallasnal novekedett (2015-ben).
Végül a "problémás" lakó abbahagyta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!