Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Panelba felesleges odafigyelni...

Panelba felesleges odafigyelni kis konditerem epitesenel a hanghatasokra?

Figyelt kérdés

Szerintem elég leszivacsozni vmi spéci anyaggal a padlót hogy kárt ne tegyen benne. Zaj meg ígyis úgyis lesz nyilván tojastartokkal szigetelje fel a szobát akinek 2 anyja van.

Ennél a sportnal szerintem nem lehet kiküszöbölni az erőteljes hanghatasokat?

Jól látom szerintetek is?

2020. máj. 15. 11:57
1 2 3 4
 1/34 A kérdező kommentje:
Ja, boxzsák is lenne
2020. máj. 15. 11:58
 2/34 anonim ***** válasza:
95%
Ha a szomszédod meg elkezdene dobolni, akkor is az lenne a véleményed hogy "ennél a hangszernél nem lehet kiküszöbölni az erőteljes hanghatásokat, hangszigeteljen az akinek 2 anyja van"? És tűrnéd szó nélkül, hogy folyamatosan dobol? Vagy ez a szabály csak rád vonatkozik?
2020. máj. 15. 13:34
 3/34 A kérdező kommentje:

Figyelj nem tudom mi bajod. Legalább teszek az egészségemert.

Arról nem tehetek hogy több műszakban dolgozok nem sok a lehetőség. Szóval akkor edzek amikor időm van.

Meg mégis hogy véded ki ha erokeretre ravagsz 150 kilót annak ígyis úgyis lesz visszhangja akkor meg.. Nagyokos

2020. máj. 15. 13:45
 4/34 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit erosodj meg, akkor nem kell ravagni az erokeretre a 150 kilot, hanem ra tudod rakni normalisan. 😉
2020. máj. 15. 13:58
 5/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem felesleges. Az ilyen ember minek él panelban?

De jó, csináld meg. Csak ne legyen képed panaszkodni, ha a szomszéd magassarkúban dübörög éjjel, mert akkor megy dolgozni, ne rinyálj amiatt se, ha épp trombitálni van kedve vagy fúrni-faragni, esetleg centrifugával mosni vasárnap reggel 6:30-kor. Így jártál.

2020. máj. 15. 14:05
 6/34 anonim ***** válasza:
88%
Miért nem mész konditerembe?
2020. máj. 15. 14:12
 7/34 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen normális dolog panelban házi konditermet építeni. Nem tudom egyesek mit hőbölögnek...
2020. máj. 15. 14:19
 8/34 A kérdező kommentje:
Saját panelba nem azt épít az ember amit akar?...
2020. máj. 15. 14:29
 9/34 anonim ***** válasza:
49%

"Legalább teszek az egészségemert."

Leszarom az egészségedet. Főleg ha az én szomszédságomban "teszel az egészségedért" akkor átmegyek és átszabom az arcod.

2020. máj. 15. 14:34
 10/34 anonim ***** válasza:
Szabóné te a tudod mit...
2020. máj. 15. 14:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!