Panelba felesleges odafigyelni kis konditerem epitesenel a hanghatasokra?
Szerintem elég leszivacsozni vmi spéci anyaggal a padlót hogy kárt ne tegyen benne. Zaj meg ígyis úgyis lesz nyilván tojastartokkal szigetelje fel a szobát akinek 2 anyja van.
Ennél a sportnal szerintem nem lehet kiküszöbölni az erőteljes hanghatasokat?
Jól látom szerintetek is?
Figyelj nem tudom mi bajod. Legalább teszek az egészségemert.
Arról nem tehetek hogy több műszakban dolgozok nem sok a lehetőség. Szóval akkor edzek amikor időm van.
Meg mégis hogy véded ki ha erokeretre ravagsz 150 kilót annak ígyis úgyis lesz visszhangja akkor meg.. Nagyokos
Nem, nem felesleges. Az ilyen ember minek él panelban?
De jó, csináld meg. Csak ne legyen képed panaszkodni, ha a szomszéd magassarkúban dübörög éjjel, mert akkor megy dolgozni, ne rinyálj amiatt se, ha épp trombitálni van kedve vagy fúrni-faragni, esetleg centrifugával mosni vasárnap reggel 6:30-kor. Így jártál.
"Legalább teszek az egészségemert."
Leszarom az egészségedet. Főleg ha az én szomszédságomban "teszel az egészségedért" akkor átmegyek és átszabom az arcod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!