Panelba felesleges odafigyelni kis konditerem epitesenel a hanghatasokra?
Szerintem elég leszivacsozni vmi spéci anyaggal a padlót hogy kárt ne tegyen benne. Zaj meg ígyis úgyis lesz nyilván tojastartokkal szigetelje fel a szobát akinek 2 anyja van.
Ennél a sportnal szerintem nem lehet kiküszöbölni az erőteljes hanghatasokat?
Jól látom szerintetek is?
Biztos lehetsz benne, hogy feljelentés lenne belőle, ha a gépek súlya alatt nem szakad le eleve az emelet.
Nincs bérelhető hely a pincében?
„Saját panelba nem azt épít az ember amit akar?...”
Ha megveszel egy egész panelházat akkor sem. Ha kizárólagos tulajdonosa vagy, akkor sem. Jó, sarkított, de pl. a saját kertes házamban nem lehet húsüzem, vigalda (pillangófészek), atomreaktor, hulladéklerakó stb.
A panelházak padozata szokásos bútorokra van méretezve, a géped lehet már túl nehezek. Ha bírja is a gépet, ha elejted azt a 150 kg-ot, már nem biztos, hogy nem fog károsodni.
A panelházak falai híresen rossz hangszigetelők. Nem tudsz olyan csöndben edzeni, hogy ne zavarja a szomszédaid, beleértve a feletted, alattad lakókat is.
Én továbbra is azt mondom nagyon nem érdemes ezen gorcsolni
Ugye a boxzsáknak durva hangja van.
Szóval innentől kezdve én nem fogok hangszigetelesre költeni elég berendezni a szobát az sem kis pénz
"Ugye a boxzsáknak durva hangja van."
Inkább azt hallgatnám mint a szomszédokat ahogy full hangerővel nyitott ablaknál dugnak.
Jó nagy sötétség uralkodik ezen az oldalon.
Melyik rendelet mondja ki hogy nem lehet saját hadznalatra konditermet építeni a saját szobában?
Ha valakit meg annyira zavar pár tárcsa meg a rúd hangja veszek neki 1 pár fuldugot ne sérüljön a lelke....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!