Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Panelba felesleges odafigyelni...

Panelba felesleges odafigyelni kis konditerem epitesenel a hanghatasokra?

Figyelt kérdés

Szerintem elég leszivacsozni vmi spéci anyaggal a padlót hogy kárt ne tegyen benne. Zaj meg ígyis úgyis lesz nyilván tojastartokkal szigetelje fel a szobát akinek 2 anyja van.

Ennél a sportnal szerintem nem lehet kiküszöbölni az erőteljes hanghatasokat?

Jól látom szerintetek is?

2020. máj. 15. 11:57
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Szabod te :D lol
2020. máj. 15. 14:37
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
A panel nem a sajátod. A lakás igen, DE szabályzat van, ami előírja, hogy nem zavarhatod a többi lakó nyugalmát. Nyilván felújítani pl kell (de erre is lehetnek korlátozások), de a te kis kondizgatásod semmivel sem különb megítélésű, mint a trombitán gyakorló szomszéd. Egyébként a házirendnek te tudsz utánajárni, te laksz ott.
2020. máj. 15. 14:47
 13/34 anonim ***** válasza:
82%

Biztos lehetsz benne, hogy feljelentés lenne belőle, ha a gépek súlya alatt nem szakad le eleve az emelet.

Nincs bérelhető hely a pincében?

2020. máj. 15. 14:47
 14/34 anonim ***** válasza:
80%
Hogy szakadna már le??
2020. máj. 15. 14:49
 15/34 anonim ***** válasza:
60%

„Saját panelba nem azt épít az ember amit akar?...”

Ha megveszel egy egész panelházat akkor sem. Ha kizárólagos tulajdonosa vagy, akkor sem. Jó, sarkított, de pl. a saját kertes házamban nem lehet húsüzem, vigalda (pillangófészek), atomreaktor, hulladéklerakó stb.

A panelházak padozata szokásos bútorokra van méretezve, a géped lehet már túl nehezek. Ha bírja is a gépet, ha elejted azt a 150 kg-ot, már nem biztos, hogy nem fog károsodni.

A panelházak falai híresen rossz hangszigetelők. Nem tudsz olyan csöndben edzeni, hogy ne zavarja a szomszédaid, beleértve a feletted, alattad lakókat is.

2020. máj. 15. 14:53
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
Mikor bezartak a termek vettem otthonra (10. emelet) rudat meg 120 kilo tarcsat. Igazabol teljesen kulturaltan le lehet edzeni, bar en teremben sem ba_zkodom a sulyt. A rudat csak fekvenyomashoz, guggolashoz pakolom meg teljesen, felhuzni nem szoktam csak merev labbal, azt is 2*50kg egykezessel (meglepodtem mennyivel effektivebb mint a rudas, de ez mas tema 😃 ). Evezesnel megyek 100 kiloig, mellrol nyomas 70-ig, padlorol nyomas 100-110. Egyaltalan nincs hangja. Nagy sullyal guggolni meg felhuzni majd a terembe fogok, azon kivul nem para. Talan a tarcsak csilingelese athallatszik ha epp pakolom le vagy fel a rudat, de heti 3*1 oran belul 4-8*15 masodpercet kibirnak a szomszedok. Hozzateszem, este 8 utan mar nem zorgok a sulyzokkal. Lehet panelben is edzeni csak ne legyel tusko, akkor nem lesz konfliktus.
2020. máj. 15. 15:37
 17/34 A kérdező kommentje:

Én továbbra is azt mondom nagyon nem érdemes ezen gorcsolni

Ugye a boxzsáknak durva hangja van.

Szóval innentől kezdve én nem fogok hangszigetelesre költeni elég berendezni a szobát az sem kis pénz

2020. máj. 15. 15:41
 18/34 anonim ***** válasza:
17%

"Ugye a boxzsáknak durva hangja van."

Inkább azt hallgatnám mint a szomszédokat ahogy full hangerővel nyitott ablaknál dugnak.

2020. máj. 15. 16:37
 19/34 A kérdező kommentje:
Na ez már szimpatikus hozzaallas.
2020. máj. 15. 17:59
 20/34 A kérdező kommentje:

Jó nagy sötétség uralkodik ezen az oldalon.

Melyik rendelet mondja ki hogy nem lehet saját hadznalatra konditermet építeni a saját szobában?

Ha valakit meg annyira zavar pár tárcsa meg a rúd hangja veszek neki 1 pár fuldugot ne sérüljön a lelke....

2020. máj. 17. 11:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!