90%-ban itt olyanok osztják az észt, akik sehogy nem néznek ki?
Egyetértek abban, hogy biztosan nem testépítő réteg ad itt válaszokat. A kinézetükről nem tudok.
Azonban van egy nagy helyzet a sporttal kapcsolatban, ami megemlítendő, méghozzá az, hogy rohadtul egyéni. Más-más dolgok használnak, így konkrét választ sokszor nem is lehet adni a legtöbb kérdésre, max általánosságban. És ha konkrétabb kérdés van, ott ötletelni lehet csak, szerintem. Ha fájdalomról van szó, akkor főleg.
Nem hiszem, hogy a kinézet megakadályozná a mások segítését. Én például megvallom, szarul nézek ki, nem edzek, más dolgok fontosak, másra megy el az idő, étvágy 0, testalkat 0. Ennek megfelelően nagyzolni sem szoktam mondjuk, én nem fogok senkit minősíteni semmiért. Szerintem tudok tanácsot adni a kezdőknek szar testtel is. Ugyanúgy használ a kardió+diéta a zsírégetéshez ha a böszme mondja és akkor is ha a fitnesz bajnok. Szűrni kell a válaszokat ennyi :)
Amúgy igen, mostanában minimalizálódott a trollok száma a kategóriában. 1-2 hülye gyerek akad aki mindenhova odaírja, ha azt kérdezik hogy milyen tápkieg kell, hogy dana és társai. De ők azért, mert azt hiszik viccesek, pedig nem. De ez a válaszadó %-os értékeléséből úgyis kiderül.
60% alatt véleményem szerint nem kétséggel kell fogadni, amit írnak.
Ez azért sok esetben elég viszonylagos. Lehet, hogy most szarul néz ki, de fél éve még sokkal szarabbul állt. Tehát valóban produkált eredményt, de nincs még az út végén. Ebben az esetben nem hiszem, hogy irreleváns lenne a válasza, bár ez a kérdéstől is függ.
Lehet az is, hogy korábban jó formában volt, csak belefáradt, ahogy azt sokan mások is írták.
Én inkább csak az alapokkal vagyok tisztában, ami a testedzést illeti. Jó pár éve sportolok, de nem testépítek. A korona óta kezdtem bele picit, mert a sport, amit űztem jelenleg nem elérhető számomra, így csak próbálom megőrizni az izmaimat. Komoly testépítő kérdésekre ezért nem is válaszolok, maximum elolvasom a válaszokat, hátha profitálok valamit. A kósza diétás kérdésekre szoktam itt lecsapni, ugyanis abban már elég tájékozottnak érzem magam, és ezen a téren vannak eredményeim is. (Igen, ha idáig nem esett le, nő vagyok.) Az utóbbi fél évben lassan 10 kilótól szabadultam meg (ismerőseim nem is hisznek nekem, mert nem voltam elhízva korábban sem, de ez egy másik történet), a korábbi 4 év edzéséből pedig szerencsére izmaim is vannak, így már most jobb alakom van, mint az átlagnak. No, nem tökéletes, de folyamatban. De egy komolyabb, haladó testépítőnek attól függetlenül, amit elértem, és hogy nézek ki, nem tudok érdemben választ mondani.
Szóval ez nem kinézet függvénye. Kell egy alapvető tudás, hogy ki tudja szűrni az ember a baromságokat, ez kb mindenre igaz. De én sok hasznos tanácsot kaptam innen, pedig volt pár idióta kérdésem a tudatlanságom miatt.
A 16-osnál a pont.
Nekem is van olyan ismerősöm, aki nagyot ment kb 5 évvel ezelőtt, ma meg már semmi, elnyomkodja a fekvőtámaszt, kis húzás ide meg oda és szarik rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!