Mi a véleményetek azokról, akik kamu Facebook profilt csinálnak, és arról vitatkoznak, osztják az észt?
Figyelt kérdés
2019. júl. 7. 11:30
1/7 anonim válasza:
Hogy szánalmasak. Az ilyen profilokat jelenteni kell.
2/7 anonim válasza:
Kb. mint azokról, akik sportolnak, de azért szívják a cigit.
3/7 Alain Delon válasza:
Nekem is vannak ilyen alprofiljaim. Nem ál-, hanem al-, az eredeti profilomon belül. Azért vannak, mert bizonyos érzékeny oldalakon rögtön tiltanak, ha egy kicsit is olyat írsz, ami nem tetszik nekik, nehogy a hűséges talpnyalók valami más információhoz jussanak, mint a központilag kiadott "vélemény", és ilyen tiltás esetén lépek át a másik profilba. Meglepően gyorsan tiltanak, amúgy az ilyen helyeken.
5/7 Balogh Bence 2019 válasza:
Én is ezt csinálom. Praktikus oka van, nem akarom hogy a valós személyemmel kössék össze. Részben adatvédelmi okokból, részben mert nem hiányzik hogy egy idióta barom megverjen vagy egyéb módon kárt okozzon.
Persze én nem trollkodom, igyekszem értelmesen és megalapozottan kommentelni.
6/7 anonim válasza:
Ötösnél a pont.
Könyörgöm a Google a kattintásaidból már azt is tudja, hogy milyen bugyit/alsógatyát viselsz, nem beszélve az fb-ről. Miért kell egy lassan már mesterséges intelligenciának teljesen kiszolgáltatni magad? Bár végül is - mivel internetfelhasználó vagy - már teljesen mindegy, és én is hiába hőbörgök itt.😀
Tudod, amúgy ha ez a legnagyobb problémád, irigyellek...
7/7 A kérdező kommentje:
Nem ez a legnagyobb problémám, csak kíváncsi voltam az emberek válaszaira.
2019. júl. 9. 15:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!