Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » 90%-ban itt olyanok osztják...

90%-ban itt olyanok osztják az észt, akik sehogy nem néznek ki?

Figyelt kérdés
Akárkiről láttam eddig itt képet egyik sem nézett ki sehogy és olyankor gondolkodok el hogy tényleg ilyen emberek véleményére adok ha felteszek egy kérdést itt. :D De legalább ők vállalták megukat.
2020. máj. 6. 20:24
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
90%
Nyilván, a válaszok nagy részét nem szakképzett edzők adják, de legalább próbálnak segíteni. De beszéltem már nem egy emberrel innen, akik sokkal jobban képbe vannak, mint azok az "edzők", akikkel néhány terembe találkozhatsz.
2020. máj. 6. 20:43
 2/24 A kérdező kommentje:
Igen ezt is hozza akartam fuzni hovy amelyik meg jo formaban vagy csak a koxnak koszonheti. Volt itt egyszer egy fiatal gyerek aki mar kezdokent elkezdett koxolni ossze egy viszonylag jo format es ugy osztotta itt az eszt mintha o szarta volna a spanyolviaszt
2020. máj. 6. 20:49
 3/24 anonim ***** válasza:
93%
Én szakértője vagyok a témának, ma is gondosan hidratáltam, mielőtt elvégeztem a 12, falhoz támaszkodós fekvőtámaszt. Holnap az előírt pihenőnapot tartom.
2020. máj. 6. 20:59
 4/24 anonim ***** válasza:
87%
:D
2020. máj. 6. 21:03
 5/24 anonim ***** válasza:
81%
Tudom mit és hogyan kell csinálni, mert a fanatizmusomnak köszönhetően rámragadt, de már nem vagyok hajlandó erre áldozni az életem. Nagyon szeretek edzeni, de legalább annyira szeretek szabadon, korlátok és frusztráció nélkül jókat enni és élni is. Ezt nehezebb volt megtanulni, mint hogy milyen gyakorlatokat és mennyit csináljak tricepszre.
2020. máj. 6. 21:03
 6/24 A kérdező kommentje:
Fogalma sincs a legtöbb válaszolónak arról hogy hogyan kéne edzeni ha szerek nélkül akarsz érvényesülni csak nyomják a gyúrós hülyeségeket amiket olvasni lehet a shop builderen meg egyéb vicc oldalakon
2020. máj. 6. 21:36
 7/24 anonim ***** válasza:
100%
Ha te ennyire okos vagy, miért nem csinálsz egy shopbuilder-hez hasonló oldalt, nézzük mennyire tudsz érvényesülni.
2020. máj. 6. 21:39
 8/24 A kérdező kommentje:
Fogalmuk sincs arrol hogy hogyan kene programozni mondjuk egy haladobb szintu sportolonal ezert akadnak meg mar olyan hamar a fejlodesben naturalkent es mar nulla formaval elkezdenek koxolni vagy a stabilizacios es a mobilizacios problemakrol amik okozza azt a sok serulest.
2020. máj. 6. 21:40
 9/24 A kérdező kommentje:
Es ha mondjuk feltesz egy kerdest a kerdezo hogy miert faj a dereka oda irjak hogy hasznaljon ovet vagy vegyen vissza a sulybol. De ez csak egy pelda. 😂
2020. máj. 6. 21:43
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Ez mondjuk jogos, hogy rengeteg hülyeség van. Tudni kell szűrni a válaszokat, ami kezdőknek elég nehéz lehet.

De hát ez egy ilyen oldal, nem csak erre a kategóriára érvényes, máshol még nagyobb hülyeségek vannak:DD

2020. máj. 6. 21:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!